Cikas - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 25> |
Korisnik | |
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cikas,slikice molim lijepo i naravno koji kamenčić...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Eto vidiš cikas, Fale nam radovi šjor"Meštrovića" zaokruženi tvojim cvićem
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo baš se slažem s komentarima cura , zaista su posebne skulpture, kamen obožavam, a cvijeće u kamenu mi je posebno lijepo baš zbog tog kontrasta.
divno! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Oduševljena sam ovim spojem umjetnosti i prekrasnog vrta. Ito je umjetnost, tako spojiti te dvije stvari, naizgled posve različite. Sve pohvale!
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Belina, anđelkad, OTOK, aralija, Anaida, počašćena sam vašom posjetom! OTOK - i tvoji kameni vrtići su svojevrsne skulpture anđelkad - je, ono je moj "meštrović" kojeg je i danas kiša pomela pa ne može ništa po vrtlu, al zato frca kamen. Večeras ću vidit konture nečega, čega ne znam! |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Umjetnost!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ovo treba vidjeti , ma
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma prekrasno ti je. Ja imam kamenje
![]() ![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
i sa druge strane ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
svesa, blue sky, Lantana - hvala na šetnji, znala sam da će vam se zid svidit, navratite opet!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne skulpture, super mi je sve što raste iz zida izgleda tako prirodno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
i još jednom cikas
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bit će nešto i od pacifike!
![]() |
|
![]() |
|
Posebno mi je drago da mi se primila ova ružica, moja prva zapelcana!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ova se gazanija našla u zidu al mislim da će morat u zemlju, tamo će joj bit lipše!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |