Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 137> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari, evo da konačno ostavim i malo pisanog traga.
Ruže, šeboji.... a jasmin, jako lijepo! Medvjeđi luk ti je krasan-nemam pojma što je s mojim-tvojim , jel moguće da ga je nešto pojelo?! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasne ruže, samo slikaj , meni slika govori više od riječi
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
i ja hvalim tvoje bijelo cvijeće koje me uvijek raduje vidjeti
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mari, samo ti slikaj, barem ja te razumijem, ni ja neznam staviti samo jednu sliku, a tvoje ruše su prekrasne !! Uživaj u njima !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo ti slikaj tvoj vrt draga Mari,mi uživamo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Mari lijepo je kod tebe, posebno me oduševljava tvoje bijelo cvijeće, čija sam ljubiteljica.
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pozdrav tebi i sinu!
baš ste lijepo skockali vrt. sve je lijepo i rasvijetano. jako mi se sviđa ova crvena ruža! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Mari samo uživaj i imaš u čemu, vrt ti je predivan
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
hvala cure
![]() ![]() ...kakao ne ali znam da moje gošće vole i da ja slikam ![]() ![]() ![]() ![]() razveselio me mirisni ljiljan prvim cvijetom ![]() crvena čajevka ![]() ![]() bijeli gumbići ![]() i ovo (poslije ću se sjetiti kako se zove ![]() ![]() ljupčac (vegeta).. ![]() ..ima ogromne listove ![]() ![]() ova šarena simpa-skupina je od enrikove none ![]() ![]() juka ![]() u vazi ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mari, veselje je u tvojem vrtu kad je sin doma. Krasne slike je slikal!!
Misty, to je bijeli božur (dok Mari ne dođe ja ti odgovorim)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Stigla ja opet po porciju mirisnih pupoljaka svibanjskih, a zadivila me i tvoja ruža! Reci mi draga koji je ovo cvijet?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Samo da se javim da sam se divila tvom vrtu a pogotovo ružama.
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
sve je lijepo,a lijepe su i kišne kapi na ružama.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uvijek rado dolazim u tvoj vrt,lijepo te sin snimio,ruža je prekrasna
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sin snimio ružu i mamu, baš lijepo.
Vidim, kosilo se. Lijep ti je vrt. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasan ti je vrt,jel to onaj mak koji se koristi i za kolace
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepi su ti svi ti mirisni pupoljci svibanjski1 A moje ruže imaju tek skromne pupiće
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |