vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 30> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prošetala sam malo tvojim vrtom i sve mi je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Pozdrav za Araliu,Dadu,Rosu,Silvy, i Steficu hvala Vam na lepim recima, bas godi,drago mi je sto Vam se svidja moj vrt, bice jos slika samo da jos nesto procveta i da dobijem inspiraciju za slikanje.Nadam se da cemo se dugo druziti.
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Jos slika mog vrta. Danas sam vadio lale, da nije malo rano, ali vec se suse listovi ako budem cekao nece se ni videti gde su.Je li neko zna da li je Crni slez visegodisnja perena,ili nije-unapred hvala
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ponovo sam tu i ponovo uživam, stvarno je pravi zeleni raj |
|
![]() |
|
Zdravo Moon. Uzivaj, ja bas i nemogu posle ovih kisa, korov raste kao lud, treba okopavati i pleviti-Pozdrav
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ona zelena ležaljka viče" dođi se odmoriti u Dreamland". Pa..teško je odoliti takvom pozivu i uživati u ljepotama tvog vrta
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Dijana zato tamo i stoji, kada se umorim legnem na nju i meditiram.(odmaram, nisam ja fakir he, he)
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Nadam se da kod nas neces ostati samo malo, da ces nam dugo raditi društvo pa da uzivamo u tvojem vrtu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Cerol i ja se nadam.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() |
|
dosadna ko tekut
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Rembrante, kao prvo uz malo zakašnjenje i od mene dobrodošlica i uz nju mogu samo reći da si ovaj dio foruma uz ostale vrtove "obojao" predivnim bojama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() Navraćati ću opet. Lijeo pozdrav sa otoka.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ovo je stvarno Dreamland. Predivne biljke oduševili me clematisi i koliko ih imaš. A tek česma. Ne mjenjaj ju. Baš ovakva je savršena za tvoj vrt. Zaista svaki kutak mami da ga se pogleda, obiđe, sjedne i odmori da se utisci slegnu. Divno!
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Rembrante, umjetniče, moj duboki naklon!
![]() Budem li ikada imala prilike stvoriti svoj vrt i poživim li dovoljno dugo da sve naučim, tvoja će mi okućnica biti uzor. Slažem se s Karmen - ne diraj česmu. Ako ti baš ne odgovara boja, možda samo da je "obučeš" u mahovinu (ako nije baš na direktnom suncu)? Pogledaj recept što su ga stavili Božikovine negdje pri dnu ove stranice http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=6455 |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Malo kasnim s dobrodošlicom, tek sam danas vidjela ovaj raj za oči. Od svog vrta napravio si uistinu vlastitu zemlju iz snova, s pravom si je tako i nazvao!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Azriela- hvala drago mi je da ti se svidja moj vrt Belina-Navrati uvek kad bude novih slika uvek si dobrodosla Karmen-bilo je ili Greenland ili Dreamland, ja sam odabrao ovaj drugi naziv Andina-hvala sto se tice cesme kada se Vama svidja onda se i meni svidja,nesto cu vec napraviti da je ulepsam,mahovina nemoze jer je na direktnom suncu. Misty-da-hvala,ti na lepim recima, znas ispocetka sam poceo za svoju dusu a posle sam pomislio sto da to ne podelim sa drugim ljudima, koji vole prirodu.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
aralija,ovo si dobro rekla ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Danas sam nesto romanticno raspolozen. Slike mog -"Dreamlanda" nocu.Danas je lepo vece padala je kisa ali vidi se sa zapada da ce se razvedriti, pa sam uslikao zalazak sunca.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |