Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 262263264265266 272> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno, krasno, rascvjetano dvorište. Crnoglavac je izvrstan, baš je pocrnio
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno uređeno i rascvijetano
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oh nisam niti znala koliko toga neznam,ali ućimo,ućimo..
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepo je sve a sad idem malo istražiti ćime ti to zaljevaš svoje biljčice
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Hoya,
Tvoja dva anđelića,uživaju u prekrasnom okolišu,
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, baš kako treba biti za nadolazeći događaj! nadam se da si zadovoljna izgledom predkuće, ja bi bila!
crnoglavac ti je crnji nego moj, nego, je li ti taj šatirani na direktnom suncu. imam ga i ja i nisu mu tako fino izražene boje, bar mislim da je taj.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, crnoglavac je sad počeo i bujati.Anči, bromelija, belina - hvala i dobro mi došle.
Ajama, svaka škola košta - moja puno, ali ostavimo to za drugu prigodu antonija, ovaj šatirani je na jutanjem suncu. Od podne na dalje u hladu. A vidi ga danas: Uz put da ti pokažem način na koji se još može veseliti cvijeću: Neki se možda sjećaju. Tih sam dana bila tužna, umorna. Duga priča, ali da je ne ponavljamo. Prije dvije i pol godine bilo je ovako na ulazu: tada sam znala što želim, ali nisam znala kad će mi se želja ispuniti. Evo današnjih slika: I ne samo to ! Do pred malo na mom ulazu ostavljani su paketići sa reznicama, sjemenčicama i slasnim plodovima. Sada je u mojoj blizini čitavo cvijetno carstvo, u dvorištu vlada jedan poseban mir i vedrina. Samo za one dobroga oka slika:
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bome ti se ispunila želja!!! prekrasan ti je ulaz. znači 2 godine da se ovako popuni. koliko me sjećanje služi i lani ti je bilo lijepo. ne sjećam se panoramskih slika ali slika ulaza da.
moj aeonium je na obrnutom suncu od tvoga, ujutro je u hladu. još nema roze boje, samo žute. sviđa mi se i ovakav. od čega praviš ove cvijetiće, savršeni su! sve pohvale za vrijedne i kreativne rukice1 |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti je fondan.
Radim ga već godinama i jednostavno mu ne mogu odoljeti. To je smjesa kojom se prekrivaju torte. Naročito svadbene . Sad sam u tom svijetu!
|
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dvorište je spremno, ukrasi za tortu su spremni - kad je sretan događaj?
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, još nešto manje od mjesec dana. Najveći dio je spreman. Kćer je izabrala samo haljinu i temu (boje), a meni je radila mašta !
Uglavnom: sve ostalo je "home made" i presretna sam zbog toga !
|
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slikice (kod mene su malo uže i šire na ekranu, ove slikane danas).
Posebno je lijepa ova zadnja i ona na na PP. Sandučić ti je zatrpan |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno je to kako se sredila taj prilaz kući, znam koliko je tu bilo truda i čekanja da naraste uloženo, ali vidiš kako se taj trud isplatio.
Cvijetovi za tortu su fenomenalni, sigurna sam da će to biti jedna očaravajuće lijepa torta. Sretno u pripremama za vjenčanje. |
|
belica,zagreb
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica, nije ulaz nešto posebno lijepo, ali je svaka sadnica imala ulogu sakriti krš i nered. Ovaj teren do auta imamo u najmu, nije naš i ovo je maksimum što mogu napraviti! Hvala na lijepim željama!
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Juhuhu, sretan dan je blizu... A dvorište prekrasno, mama presretna... Što ćeš više!?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od onog što sam zadnji put vidjela ovo je stvarno famozno, ulaz je za 10!!! Toliko su vjerne da nisam na početku ni skužila da su od fondana
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su prošli, tvoja zamisao je ostvarena - meni izgleda predivno
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenko, nisam baš umjetnički duh - više mi leži motika. Ali vježba se, vježba
Ma, moon, možda sam neskromna, ali uživo je puno ljepše. Same slike nisu dobro ispale. U podne je cijela padina "ciklam - zelena". Smrcko najbolje zna !
|
|
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Waauuu ..kako od krsa nakon radova prekrasna okucnica nastane ..prekrasno je ...
|
|
Velika gorica
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se sviđa tvoj ulaz u dvorište. Djeluje tako prirodno i očaravajuće lijepo!
Cvijetići za tortu su preljepi, mogu samo zamisliti koliko uživaš u pripremama vjenčanja i uvjerena sam da će sve biti savršeno. |
|
Odgovori | Stranica <1 262263264265266 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |