vrt i okovrt:) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo mene konačno u tvojem vrteku, ma divan ti je, kaktusnjak je fenomenalan kao i anđin, ali si nemogu kroz slike predočiti veličinu. Pakujci, tulipani, povrće, voćke, tisuće teglica sukulenata, ma šta da ti kažem na pravom si putu da postaneš pravi kolekcionar. Još kad one heucherice smjestiš , pravi raj za dušu. Šteta kaj smo se tako kratko podružile, ali nema veze ima vremena.
a namiguša ona ti je fenomenalna. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Samo da ti javim da sam prošetala,prekrasan vrt.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Predivan vrt i biljke. Pakujci su ti prelijepi. A i kutak za fuksije me oduševio. |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Lorica, Cvijetomanijak, enrikova nona, OTOK, Camelia
![]() belica, podruzit cemo se i na malo duze
![]() KARMEN, hvala, obozavam i pakujce i fuksije, male balerine
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Zavirila i ja malo k tebi i naravno uživala.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Dijana samo ti viri, drago mi je da ti se svidja
![]() dok ne uhvatim malo vremena za staviti friske slike s mora, evo prvog procvalog ljiljana u zg-u na balkonu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
malo šetam, gledam, pohvale za ljiljan divan je
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan ti je taj ljiljan
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prošetala, pogledala, divila se i uživala. Sve pohvale!
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kako inace fuksije prezivljavaju na moru ? One ne vole bas sunce i velike vrucine.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
štefica, moon, magnolia, dadinica hvala
![]() Carol ovo je prva moja godina s fuksijama..mama ih je davno imala i kaze da nisu bas bile sretne na suncu..ove se zasada drze, a na suncu su cijeli dan. vjerojatno cu ih po ljeti kad zapece morat staviti u hlad
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ljiljan je prekrasan
![]() a tek slike iz virskog vrta ![]() ma je li kadulja nova ili ona pelcana? |
|
![]() |
|
hvala ti natalija:) dvije su jedna-tvoja i jednu mi je kasnije susjeda uvalila:p
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Prekrasne čuvarkuće i ostalo cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
kad san te upoznala...odma si mi bila posebno draga....mogla san i predpostaviti odma da imaš ovako prekrasno cvijeće i da je u tebe sve lipo i punoooo ljubavi.....drugi put kad navratim moram to viditi uživo....
![]() |
|
![]() |
|
belica nek dodje nece mu bit lako nac i popet se:P
hvala ti jaca
![]() ružo hvala ti na lijepim rijecima, uvijek si dobrodosla kod mene
![]() |
|
![]() |
|
evo konacno sam nasla vremena za sloziti slikice od prije 10ak dana
balerinice
![]() ![]() ![]() ova mi je naj naj
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ajme što su ti šesne,u Viru?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |