Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 136> |
Korisnik | |
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo sam htjela pomoći, ako je pomoć od viška, onda se stvarno ispričavam!!!!
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
ljiljus,ništa nije od viška,hvala ti na pomoći.
![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Ljiljus, meni se čini sasvim ok ovo što si napravila. Ja sam nova na forumu, pravila ne znam, ali mislim da je vrlo korektno ovo što si napisala. Ti si imala dobru volju i pomogla onima koji nemaju na raspolaganju par sati da pročitaju svih 111 stranica. Po meni, svako malo bi se trebali postavljati slični postovi kako ljudi ne bi postavljali viška pitanja i pretraživali u nedogled.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Evo i m
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
neću skretati s teme, samo da svesi i zribal zahvalim
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Dijana draga, pa to je pravi dragulj. Uživaj svaki trenutak uz njega dok ovako bujno cvjeta. Svaka čast, dala si truda, ali isplati se.
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ljiljus, i ja ću ti reći, od viška glava ne boli. Lijepo si to napisala.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Potpisujem ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Evo kako danas neki izgledaju
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Izgledaju PREKRASNO!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Još nisu do kraja prekrili pergolu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dijana i tvoj je krasan, baš se lijepo razrastao
|
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasni clematisi Dijana, Gricka!!!
![]() ![]() ![]() Milice i tvoj je prekrasan ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Klimatis, hvala na savjetu. To se događalo i prošle godine. Druge, koji su pored njega, još ,na svu sreću, ništa ne napada....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
jako su ti lijepi
![]() |
|
![]() |
|
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
dosadna ko tekut
|
|
![]() |
|
Bravo Zribal, lijepi su
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |