moje ruže |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 22232425> |
Korisnik | |
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sve je prekrasno ali ovaj špalir bijelih i ružičastih ruža me oduševio.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Magnolia, ruzice su ti prekrasne, koliko vrsta ih imas.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasne ruže. Sve tvoje cvijeće je lijepo i zdravo
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivno zaista
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Uploaded with ImageShack.us ![]() [/QUOTE]Ruže su ti zaista krasne o ova ružica među njima je tako posebna |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
magnolia,ruže su ti predivne.trešnje,mljac mljac,a sinčiću velika
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us moje prve cvatuce pelargonije koje su preživjele zimu i nova englesica ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Oenotera: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us gazanija ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us dalija zuta obicna tek pupa ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us perunika ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
di me nađe,sad b dala 100 kn za ovo ![]() ![]() zasto su meni sve ruze ljepse nego moje ,najradije bi ih izvadila i sadila nove kad vidim ove tvoje jos su mi ruznije moje ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moja nova ruza koja me iznenadila,kupljena pod imenom blue moon:
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ovo je pup od takodje nove bakarola ![]() Uploaded with ImageShack.us takodje nova ruža kupljena pod imenom tifany oranž boje a unutra je ovakva ružica minijaturna ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ovo je prošlogodišnjja abraham derby dobila pjegice zanimljive: ![]() Uploaded with ImageShack.us moje stare ruze mini double delight ![]() Uploaded with ImageShack.us roza ruze,kojima nikada ne znam ime,dobila sam ih iz reznica od susjede,ruze s mnogo latica i veoma postojane: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ovu ruzu sam dobila kao poklon od pok. svekrve,meni osobno najljepša u mom vrtu,cvjeta samo jednom svega 4-5 ruza,latice joj nikada ne otpadnu ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us takodje poklon nepoznatog imena,cvate do studenog: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
magnolia, tvoj vrt miriše,osjetim u zraku svu ljepotu tvojih ruža
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja osjecam kako mirisu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Verbene svih boja,aleja noćuraka, ruže ko iz kataloga -prekokrasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 22232425> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |