Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 120> |
Korisnik | ||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lovro, kadulja je predivna.Dal se preko zime uništi ili je necime zastitis ?
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
Takvu imam dobila sam sijeme prije dvije godine i ja svoju trenutno cekam da procvijeta do kraja,tako da se nemoras brinuti za sijeme,al mislim da su i tri malecke bile u paketu ,tvoja je baš predivna
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
![]() |
||
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
Lovro, ono što si mislila da su zečje uši zapravo je rumenika. I prekrasna je!
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Anabistrica, zato tebi ruže cvatu kao lude !! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
Lovro kod tebe svega, oduševljena sam kaduljom a kućna sreća prekrasna.
![]() |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Lovro još malo i otvorit ćeš rasadnik, sve ti se prima, imaš krasnog cvijeća, a tek kad ovi mali narastu. Kreativni nered je dobar tako da se vidi radiš
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Lepe mi je, lepe mi je i Zagorje zeleno, u kojem je vrt od anabitrice...lalalallalal!!! Da danas vidiš m.kadulja...prekrsna je...nisam stigla slikati..možda ovih dana... a grašak..već ga polako jedemo u juhici! ![]() Rano sam ga sijala... |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Lani sam dobila dvije male sadnice od free koja je sijala lantane... ![]() Prek zime su ostale vani u zemlji bez zaštite! |
||
|
||
![]() |
||
|
onda će valjda uskoro...a ono su presadnice, mislim, od digitalisa... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...bila ja i kod tebe...divila se tvojim ružama! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
I meni se jako sviđa... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
he-he...a kolko je tek toga rascvjetanog kod tebe... e, uskoro ću i u sijetvu. ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Free, nisam zaboravila na kavu...baš sam ovih dana na knap sa vremenom..lantane čekaju u dvorištu i uživaju, a Lovro ih zalijeva...
Ksan, imala sam jednu veliku ko......skoro pa lavor...i u tri dana zmazale je gusjenice koje sam prekasno uočila... |
||
|
||
![]() |
||
|
Kreativni nered je manji, hvala Bogu, pobojala sam police i posložila većinu cvjetića...još samo pokoji padobranac... A ovi mali pelcači...nek sam rastu..ko zna ...jednog dana, ah, jednog dana i rasadnik...al moram onda kupiti polje iza kuće...prije toga se moram zaposliti, a već, u šali ...za 58 plaću znam kaj moram kupiti! ![]() U VŽ je nakon lijepo sunčanog dana, kišica oprala prašinu ! |
||
|
||
![]() |
||
|
...lijep pozdrav svima!
u mene, ne znam od kud, sve puno melise... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Ja mislim da je ovo judino drvo, imam i ja jedno mlado pa mi liči na ovo tvoje.
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
|
[QUOTE=Mira K]
Ja mislim da je ovo judino drvo, imam i ja jedno mlado pa mi liči na ovo tvoje.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Dobro vam jutro!
Sunčeko vani lijepo grije i miluje cveteke! A ja konačno doma, pa ....direkt k vama! Uživam šetati vašim vrtekima...ko pčelica sam...s vrteka v vrtek! Ne znam kaj mi se događa s mužom... ![]() ![]() ...Lovro kod mojih... ![]() malo nigeli sam posadila i kod mame... ![]() ..turčin...bolje reči...sudeći po ljepoti...gospođa Turkinja... ...mamam je kupila presadnice, a ja ih tek posijala proljetos...valjda budu i dogodine moje cvale...poslikala sam i više, al su mi slike malo mutne, pa , kako rekoh...prikazujem samo gospođu u crvenom... ![]() ...plavi-plavi.. ![]() ...još jedna mamina gospođa u crvenom...ovaj put kraljica... ![]() ...i još jedna.. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
..i da nastavim u crvenom...
gospodin, iako u crvenom, je odlučio pokazati da i on zna cvasti...a baš sam nešto gunđala na njega u zadnje vrijeme... ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |