Amarilisi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 85> |
Korisnik | |||
Sunburst ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Moje su lukovice od prošle godine, preko zime sam ih držala u pairnoj vrećici u podrumu na temp. oko 12°C.
Međutim i tako u posudi su se stvorile nove mlade lukovice pokraj velike. Te mlade još nisam dirala, sad su opet u zemlji i kad ocvate, ja sam stabljiku cvijeta odrežem i još ih do rujna prihranjujem. |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
E sad si mi otklonila svaku sumnju da sam nešto krivo skužila. Na jesen du one u moju vrtnu gredicu
![]() |
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
Na proljeće ćeš imati i bebu amarilisa.
Ovo boldano potpisujem! Svaka lukovica mora biti pod zemljom, jer kad joj dođe vrijeme ona se uredno pojavljuje na površini
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
bebolina, odlično, sutra gledam slikice...pa sad baš nešto razmišljam - lukovica kao lkovica, zašto bi morala viriti iz zemlje van, pa i druge lukovice zakopamo pod zemlju, jel' tako?
|
|||
![]() |
|||
||
Ja neke lukovice amarilisa koje su ogromne, gurnem u zemlju i do 40 cm. Svaka u proljeće izađe
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() Sutra ću poslikati dio vrta gdje se samo množe ko veliki. Tamo prekopam svake dvije godine i izvučem po dvadesetak većih lukovica, samo male ostavim. Te male već iduće godine daju krasne cvjetove.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
||
To je super.Mislila sam da se oni sade samo onako da im lukovica bude na površini zemlje ![]() ![]() |
|||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ovo me je jako razveselilo, reci samo molim te koliko lukovicu treba ukopati u zemlju, da li da viri van ili ju skroz prekriti
|
|||
![]() |
|||
||
Zimus sam dobila jedan amarilis koji je procvao unutra u teglici i to mi je prvi put od kad imam amarilise, moji su vani i samo vani. Kako vidiš i opaku zimu preživljavaju vani bez problema, bitno da nisu jako plitko posađeni, ili pred zimu zemljom nagrnuti.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
bebolina....krasssssni su...vidim posađeni u vrt, i ja bih svoje u vrt posadila, no frka me....
|
|||
![]() |
|||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
krasni su vam
![]() |
|||
![]() |
|||
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
||
evo sad hoće ![]() |
|||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|||
![]() |
|||
Sunburst ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
||
Iz nekog razloga mi public.fotki neće hotlinkati sliku, pa onda samo link kopirajte u adresno polje vašeg browsera.
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |