Ksan & Bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 38> |
Korisnik | ||
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
Ruža je iz rasadnika ruža Virag i zaista je prekrasna, ovakva rascvijetana je po suncu a ujutro i kad nema sunca onda se opet skupi
![]() Bebolina, ove slikice su od Anabistrice i to je mama od mojih mjehurica, da zaista prekrasne slikice ![]() |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
"Rapsodija u plavom" je stvarno posebna.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
|
prekrasno,a ova ruza ljubičasta,gdje si nabavila ovo,nikad prije vidjela,to je fantazija za oči stvarno
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
život je more
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
i meni je boja prekrasna morati ću zapamtiti ime ili samo u čijem je vrtu pa da znam naći ime-rekla sam da ruže više neću saditi da ih imam dosta ali kad sam vidjela ovu tvoju odmah sam se predomislila
![]() |
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
Da je zato mi se i sviđa, zeru je malo manje plava u živo više ljubičasta. A takva rascvijetana izgleda kao tratinčica ![]() |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Kao što rekoh ovo ispred kuće nije sređeno, uglavnom to je friško posijana trava i ovdje iza narcisa je posijana Margareta ali nikako ne mogu odgonetnuti što je ona a što trava, tako da što se tog tiće još moram čekati da Magica ojača, ići će van samo ona trava koja se već vidi da je korov. Narcise vadim kad još malo lišće povene jer više skoro da ni ne cvijetaju jako su duboko, više od jednog ašova. Ali na jesen se vračaju na mjesto ![]() Čempresi su malo ove zime dobili po repu ![]() |
||
|
||
![]() |
||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|
boja je posebna
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
|
Istina
![]() Moon hvala na posjeti i na lijepim riječima. Evo mojih dviju ružica koje su procvijetale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Penjačica Schwanense posađena ovog proljeća, ima još pupova bit će ružica ![]() ![]() ![]() ![]() Floribunda Rhapsody in blue - poklon od Viraga ![]() ![]() To je mala gredica ispred kuće i mislim oko ruže posaditi niske trajnice plavkaste boje, neke već sad imam pa čekamo jesen da je sredimo. Za sad se planiraju popikati samo moji klijanci a ima ih da neznam ni sama što bi stavila. |
||
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
cvijeće, povrće, sve je krasno i divni cvjetnjaci od hipertufe, a i mice mace su slatke.
Ne kasni samo kod tebe, mslim da kod svih, kad usporedim sa slikama od prošle godine, razlika je velika. Pa i mi smo malo u dugim rukavima i jaknama, pa još kraće u kratkim rukavima
|
||
![]() |
||
|
Hvala na posjeti i dođi ponovno u šetnju ![]() |
||
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
A nemoj tako... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
malo šetam i gledam, lijep ti je i vrt i povrtnjak a ove godine i kod nas sviju sve kasni
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Znači ja ću gledati a ti ćeš jesti ![]() |
||
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Slikice sam posudila,molim da mi nitko ne zamjeri..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ovo su Peruanske jagode. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Da,sad vidim,da ne bi bilo zabune ,ovo je Mjehurica,znači ,samo ukras,ne jesti! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |