Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 21:58
anabistrica povrće je dosta dobro nisko je bilo, vjetar je čudan ove godine i stalno ga ima i danas mi je slomio jednu granu kruške
evo malo mixa kod mene danas

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 22:02
A tko se s tobom može vrijednice? Prelijepu obitelj imaš!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 22:14
gt hvala ti na komplimentima ali danas sam lipsala cijelo popodne sam spavala od umora i napetosti imam majstore već danas osmi dan , polupali su mi kupaonu staru 40 godina i prave novu , mm s jednim prijateljem koji ima bager krčio stare šljive u selu odakle mi je muž, iskopao septičku za sinovu kuću jer u selu nemamo spojenu kanalizaciju uglavnom svi dođu kod mene na klopu
evo još malo slikica

procvjetao helianthemum "Ben Hecla"
ili sunčanica

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 22:24
smile45
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 22:31
baš tako ajama, sad sam malo nadošla
evo još malo dok opet ne smile49

mini ruža

sedum cvjeta

različak

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 23:05
ovu sam naranđastu ružu penjačicu posadila kraj mog plavog ogromnog klematisa mislila sam da će biti dobra kombinacija ali nisam baš zadovoljna s njom , vidjet ću dok se više rascvjeta da li sam pogriješila

tradescantia procvjetala, ljiljani napupali

i ruta cvjeta

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 23:22

Lijepe slikice, posebno su me oduševile prve dvije  Smile  Clap.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 23:24
Anastazija Hug
pelargonije

e ovdje imam priču, kupila zimus na akciji u OBI-u 6 saksija od terakote za ovaj dio , posadila sve i nekidan čujem tras , moj mačak Sivko sa stepenica skočio na srednju saksiju srušio je , razbila se i skočio na konstrukciju lomaće non stop mi prave štetu ti moji ljubimci

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 23:50
Divim ti se na silnoj energiji, kak sve stigneš. Prekrasni su ti miksevi, a i helianthemum "Ben Hecla". Ko sunce je.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 23:59
krasno je u tvom vrtu
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 06:37

Nona, uvijek tako veselo k tebi dođem, nauživam se cvijeća, pročitam aktivnosti koje ti i obitelj radite i veselim se ponovnom povratku.

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 07:05
Kad se složne ruke slože,sve se može!Clap

Preljepo mi je jutro počelo u tvom vrtu,draga EN!smile64
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 07:11
jutro evo malo sam prošetala Big%20smile ..lijepo cvijeće ,ža mi je radi štete al ta naša priroda je postala zaista nemoguća
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 07:57
Evo sam i ja prošetala. Lijepo kao i uvijek. Usput sam doznala i ime biljčice koja i ja imam, a nisam znala što je (helianthemum). 
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 19:33
divne fotke enrikova nona, neznam kako ponavljati slike, ali spazila sam nešto na slici pokraj rute, lijevo- to sam kupila proljetos i žena je rekla plava ivančica? Znaš li možda naziv biljke?
belica,zagreb
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 20:28
jako lijepo cvijeće
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 21:09
I tvoj se "Tuđman" raspojasao. Predivno draga moja, predivno kod tebe.
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 14:07
drage moje , toliko vas kod mene a ja obaveza preko glave, imam drage goste iz Poreća , sestrina kčer sa mužem i dva sina, majstori dovršavaju kupaonu, kuham, perem, spremam , kišastalno sad je već ima i previše , jučer popodne bilo i leda, ima i nekih novih cvjetića ali nemam vremena slikat, jučer predvečer nam radio bager pa mi preneo tri grma čas posla najprije iskopao rupe i kašikom ih izvadio i preneo ja samo malo izravnala i nagrnula zemlju, iskopao mi je i grm perunika koje sam po onom blatu u gumenim čizmama odmah presadila, svima šaljem puno smile79
samo belici da odgovorim mislim da je to Aster alpinus koji cvjeta najranije od astera krajem proljeća i poćetkom ljeta, trajnica je  sada trčim dalje...
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 19:01
super, hvala draga en, onda sigurno je. 
belica,zagreb
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 21:28
samo ti budi vrijedna i ugosti drage ljude.cvijeće će čekati na slikanjesmile82
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.