Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt i okovrt:)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt i okovrt:)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
Korisnik
Poruka
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 08:13
evo mene konačno u tvojem vrteku, ma divan ti je, kaktusnjak je fenomenalan kao i anđin, ali si nemogu kroz slike predočiti veličinu. Pakujci, tulipani, povrće, voćke, tisuće teglica sukulenata, ma šta da ti kažem na pravom si putu da postaneš pravi kolekcionar. Još kad one heucherice smjestiš , pravi raj za dušu. Šteta kaj smo se tako kratko podružile, ali nema  veze ima vremena.
a namiguša ona ti je fenomenalna.
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 09:14
Samo da ti javim da sam prošetala,prekrasan vrt.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 09:20

Predivan vrt i biljke. Pakujci su ti prelijepi. A i kutak za fuksije me oduševio.

Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 13:22
Lorica, Cvijetomanijak, enrikova nona, OTOK, CameliaHug hvala sto ste dosle!!

belica, podruzit cemo se i na malo duzeSmile

KARMEN, hvala, obozavam i pakujce i fuksije, male balerineTongue
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 14:30
Zavirila i ja malo k tebi i naravno uživala.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 15:44
Dijana samo ti viri, drago mi je da ti se svidjaSmile

dok ne uhvatim malo vremena za staviti friske slike s mora, evo prvog procvalog ljiljana u zg-u na balkonuTongue

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 15:54
malo šetam, gledam, pohvale za ljiljan divan je
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 19:50
krasan ti je taj ljiljan
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 21:42
Prošetala, pogledala, divila se i uživala. Sve pohvale!
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 00:08
smile120odmorih oči prije sna....
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 00:21
Kako inace fuksije prezivljavaju na moru ? One ne vole bas sunce i velike vrucine.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 11:28
štefica, moon, magnolia, dadinica hvalaHug

Carol ovo je prva moja godina s fuksijama..mama ih je davno imala i kaze da nisu bas bile sretne na suncu..ove se zasada drze, a na suncu su cijeli dan. vjerojatno cu ih po ljeti kad zapece morat staviti u hladSmile
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 13:30
ljiljan je prekrasan Clap
a tek slike iz virskog vrta smile94
ma je li kadulja nova ili ona pelcana?
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2012 u 19:17
hvala ti natalija:) dvije su jedna-tvoja i jednu mi je kasnije susjeda uvalila:p
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2012 u 19:48
smile78 hey ljiljan sa zg balkona je divan. Šaljem Dragog pod balkon da ti ga otme LOL
belica,zagreb
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2012 u 22:23
Prekrasne čuvarkuće i ostalo cvijećeClap
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 15:18
kad san te upoznala...odma si mi bila posebno draga....mogla san i predpostaviti odma da imaš ovako prekrasno cvijeće i da je u tebe sve lipo i punoooo ljubavi.....drugi put kad navratim moram to viditi uživo....
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 12:46
belica nek dodje nece mu bit lako nac i popet se:P

hvala ti jacaSmile
ružo hvala ti na lijepim rijecima, uvijek si dobrodosla kod mene smile78
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 21:35
evo konacno sam nasla vremena za sloziti slikice od prije 10ak dana

balerinice

ova mi je naj naj

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 21:40
Ajme što su ti šesne,u Viru?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.