enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lantana
![]() štefica.n ![]() ajama ![]() misty-da ![]() sinoć je u Brodu puhalo dosta ali nisam vani na drveću i grmlju vidjela neke štete, međutim kad smo stigli u selo ostali smo šokirani ![]() ![]() otkinutih grana žalosne vrbe ima po cijelom dvorištu ![]() trešnje, marelive i breskve nam je uništio mraz, ostale višnje koje je sad vjetar prepolovio ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Grozno ...nadam se da je koja visnjica ostala na drvetu,zao mi je sto je oluja poharala tvoj vrt ,nadam se da nije i povrtnjak nastrado.
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga,
Opet štete u tvom vrtu,sada opet sve nanovo,samo neka stane,već puhati. Na otoku ista stvar.......sutra je novi dan
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
cvijetomanijak ostalo je višnjica sva sreća da je bogato urodila to mi je ona krupna kalemljena i nije jako kisela bolja mi je od trešnje a sazori već krajem ovog mjeseca
![]() Belina draga moja pravo kažeš sada ponovo, tako je to sa prirodom ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
draga nona koji je to salix.prekrasam je vidjela sam ga u jednom dvorištu i jako mi se svidio.moram si to nabaviti |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
E.N. baš mi je žao zbog štete.I kod mene je puhalo i isto svašta potrganog pa znam kako se osjećaš.Ovaj zadnji iris ti je prekrasan.
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Divno cvijeće a unuci su preslatki
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama to ti je salix integra hakuro nishiki ja imam dva posadila sam ih sa svake strane ulaza u novu kuču i jako su bili lijepi, međutim kako sam sada kuću prepisala mms i on sad sve pretumbva po svom morala sam ih prebaciti pa su mi skoro propali onaj drugi ima grane na pola stabla na drugoj polovici ne ali se nadam da će se oporaviti ipak je to vrba
![]() Camellia šteta već zaboravljena pokupljeno što je otpalo i idemo dalje , da baš je lijep nekako mi nije baš slika vjerna , imam još jednu probat ću stavit ![]() svesa ![]() evo na ovoj se bolje vidi ![]() procvjetale su i ove ![]() i ove ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nona, evo mene k tebi. Zaista vas je na selu dosta propuhalo.. Ali oporavit će se biljkice i mi ćemo u njima, s tobom, uživati!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
danas je bio lijep dan ,nadam se da je cvijeće došlo k sebi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pogledala i ja malo po tvojem vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
ova žuta perunika ti je prekrasna
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Anaida uvijek si mi dragi gost
![]() ajama prije par jutara skoro pa mraz , samo 1 stupanj ali drži se sve ![]() mali kaktus ![]() lorica10 bit će gomolj za tebe ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
došla sam malo omirisati tvoj vrt, a našla one slikice štete, baš mi je žao, ali šta možemo kad protiv prirode nemožemo.
zato su ti perunike i grančica divne, a i ona vrbica meni osobno jedna od najdražih ljepotica. ostavljam ti lijepe želje i pozdrave ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
o,nona drago mi je da će cvasti.vidiš da je bilo od
![]() |
|
![]() |
|
stvarno je bilo nisam ni sumljala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
EN, šteta voća, a jel povrće ostalo neoštećeno? Vidim da ti je cvijeće dobro i zdravo i prekrasno.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |