Ljiljani - Lilium |
Odgovori | Stranica <1 3435363738 64> |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama i zribal,hvala vam na utješnim riječima!Naravno da trebate kačiti slike svojih ljiljana,i ja ću uživati u njima i čekati neku sledeću godinu da uživam u svojima..
Zribal ima ih dosta polomljenih i oni neće cvjetati sigurno,ima ih dosta i pod snijegom pa ne znam kakvo će biti stanje..Ovaj snijeg je loš izolator jer je mokar i pravi samo štetu,jer lomi biljke svojom težinom,a one su već poprilično velike.Imam neke ljiljane u zaklonjenom djelu bašte jedino od njih se nadam cvjetu i jednoj gredici orijentalaca koja je malo zaklonjena.Uredno ću vas obavjestiti o stanju..Možda bude manje šteto nego mi se sada čini.Vidjet ćemo.. Ajama ovaj tvoj azijat me pravo razveselio.Predivan je ! |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
bugic
Pustio korijenje Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alisa...jako mi je zao sto se dogodilo s tvojim ljiljanima, jer sam se radovala da ih vidim ove godine ...ali se iskreno nadam da steta nece ipak biti toliko velika
ajama...cestitam na prvim ovogodisnjim rascvjetanim ljiljanima...i nadam se da ce ih jos biti |
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije me bilo zadnjih dan,dva na temi pa nikako ni odgovoriti. alisa,iskreno mi je žao tvojih ljubimaca Baš sam se veselila tvojima i kako će prekrasni bitiNadam se da ćemo našim fotkama uspijet bar malo otklonit tvoju tugu a posebno se nadam da će se tvoji uspiješno pripremit za sljedeću sezonu |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi ljiljanoljupci! Ja sam napokon ove godine odlučila pokušati ponovo sa ljiljanima, nakon dugog uživanja samo u Vašim prekrasnim ljiljanima na slikama. Idući put ću i ja priložiti koju, jer su na moje veliko čuđenje skoro svi koje sam posadila niknuli, unatoč tome što su lukovice bile u katastrofalnom stanju, neke polusuhe, neke pljesnive... Na svakoj sam barem vanjski sloj ljuski pokidala i eno ih u poluhladu, svi imaju pupove, po tri mislim na svakom
Jako su me razveselili, jedva čekam da vidim cvjetove! Da li bi pasalo ljiljanima da rastu među povrćem? |
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vila2,ja ih osobno ne bih sadila među povrćemali pričekaj mišljenje iskusnijih.Radujem se fotkama tvojih i držim fige da nas ugodno iznenade
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam da jedna moja prijateljica uzgaja ljiljane za rezanje(za crkvu),pa ih sadi u vrt uz stazicu po sredini vrta,ali samo njih na gredici
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijep.Imam ga i ja.Valjda će cvjetati ove godine..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alisa,držimda bude.Ja volim jednostavnost i većinom čiste boje na cvjetovima.Imala sam prilike uzeti i onakve višebojne,kombinacije tamnijih sa svijetlijim bojama al sam se ipak odlučila za ovakvogVišebojne cvjetove prepuštam tebi i ostalim članovima
|
|
|
|
bugic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea, nemoj da cujem vise rijec obican za tako prekrasan cvijet....salim se....dali je to onaj sto je imao 6 pupova? Jako se veselim da ga vidim kad se cijeli rascvjeta... Prvi cvjetic je vaaaaauuuuu....
|
|
bugic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alisa...navijam i za tvoje da sto prije procvjetaju....
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala bugic Da to je taj no jedan pup je zakržljao tako da ih je sada 5.I mislila sam da bi se moglo tako nešto dogoditi jer je 6 pupova po biljci jako puno |
|
|
|
bugic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bude on i sa 5 cvjetica krasan......meni je ostao samo jedan pup i u njega polazem svu nadu ...dok ovi u gredici imaju po tri mala pupica.
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bitno da je taj jedan ostaoTo je već velika stvarJedva čekam da ga vidim
|
|
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je. |
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maris,hvala ti Zbilja nema većeg zadovoljstva od ovogaCijelo jutro se motam oko njega
|
|
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma prekrasan šta drugo reći
|
|
Odgovori | Stranica <1 3435363738 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |