Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 134> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@kamenjar, krasni kamenjar !!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,sunčeko se pojavilo i kaktusi odmah zablistali
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moon, krasna mamilarija a i svi ostali sa slikice! Kod mene ponovno malo sunca. Dovoljno da probudi kaktuse: |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Moon,mammillarie volim jer ih puno cvjeta praveči prekrasan vjenčić,obavezno ju poslikaj kad se vjenčić popuni.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamenjar...ovo je fantazija
![]() |
|
![]() |
|
Vauuuuu,mogu li se doseliti k tebi
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
sutra ce biti predivno kad se sasvim otvore al ja nisam mogla cekat .evo malo od veceras,otvaraju se
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
dženi....hvala, slikat ću kad se cvjetni vjenčić popuni
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Moon,divan je ,lijep oblik,a tek cvjetici.Slikaj ga opet uskoro.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Hvala vam svima
![]() Evo proslo je ravno tjedan dana od kako se otvorio i jos ne odustaje. Kupila sam ga kod Beslica, netko neiskusan bi ga zaobisao jer je kaktus ruzan, a skup ![]() ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
plava digitalna - božanstveno
![]() slike ko da su fotošopirane - ovo je kompliment ![]() |
|
![]() |
|
PD
![]() |
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() Nemam riječi. |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Koji predivan cvijet.. moram si i ovaj kaktus staviti na popis zelja
![]() |
|
![]() |
|
Plava D. ....
![]() |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Plava Digitalna, nemam riječi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Pozdrav............schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |