Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:27
ovo sa tritomom ti je pun pogodak,mislim da tek ovako kad je sama dolazi do izrazaja sva njena ljepota ..a tvoj kako smo ga ono nazvali čuvarkućnjak je predivan 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:59
Prekrasno,a tek ljiljani.Čini mi se da sam na jednom izbrojla 8 pupova(ili se iza sakrio još jedan),koje li divotice,kad svi procvjetaju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:31
prekrasno smile55
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:27
Konte, evo da konačno ostavim malo pisanog traga.
Stvarno je jako lijepo na tvom bregeku!
Baš si lijepo sredila novi dio s čuvarkućama!- znači i ti si bila na flori, a joj meni joj morat ću ja ipak polagati vozački-dosta mi je moljakanja; sad me vozi sim sad tam i onda na kraju nikam.

Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 19:36
prekrasno,prošetala sam malo tvojim vrtom Clap
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 18:47
Prekrasno, prošetala samo malo ali ovošto sam vidjela samoThumbs%20Up moram se vratiti unazad da vidim još. BRAVOsmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 18:38
dobila sam špotanciju glede slikica pa moram brzo djelovati WinkLOL

stanje na brijegu je slijedeće...od kiše su sve biljke narasle skoro duplo nego inače, tako da me graničica sa cvijetom prerasla, a djevojačko oko mi je do struka došlo (ili barem do mjesta gdje je nekada bio LOL), drač raste brzinom munje...

slijedi slikovni prikaz Wink

tritoma je osamostaljena na jedno mjesto tako da dođe do izražaja

nije bilo druge, nego ovoj ruži "stablašici" napraviti jači potporanj u obliku lojtrica...u petak i nedjelju je bila presavijena na pola od vjetra Confused

žutilo eonothere...iskusek kaj se to širi

a šire se polako i čuvarkuće...samo mi još fali par vreća lijepih kamenčića, a i došlo je još par doma sa Flore Wink

krenuli su ljiljani

đumbus Wink tako da svi navikli na urednost u vrtu, molim lijepo, uzmite vode i šećera LOL

i lychnis se jaaaako širi...rasijao se ko šašav..neka viče kome treba

blokada...nemrem se sjetiti imena...samo znam da ju uredno spašavam od susjeda koji bi mi pomagali kod plijevljenja pa im je ona prva na piku jer misle da je livadna LOL

malo divljeg, malo pitomog i malo drača

ovaj stolisnik se ne može odlučiti koje boje bi bio...na pola je svijetlo rozi, a na pola tamno rozi

jednostruki coreopsis je ogroman

a ni dupli ne zaostaje za njim

meni jako dragi jednogodišnji kokotići su malkice niži od mene i obožavane gailardije

malkice sam se iskupila za lijenost, a ostatak stavim kasnije Wink

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 17:32
evo i mene konačno na tvom bregu, malčice sam šetala i bogme sam svašta lijepoga vidjela, ti si zaista prava vrijedna curica, nema šta.
Nisam stigla sve pregledati, ali biti će to to be continued...
uživala...
belica,zagreb
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 17:10

Bregek je prekokrasan!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 15:46
Konte,pendulastu ružu dobiješ kad kalemiš pokrivačicu tla i meni su te najljepše.Ja imam bijelu pokrivačicu i to bih htjela probati .Inače vrt ti je krasan.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 20:36
prekrasno, ivančice su posebno lijepe
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 08:58

Samo ti češće stavljaj slike i komentari ti ni ne trebaju.
Stvarno sam uživala u šetnji.
Čuvarkuće su  "mrak" , a jedva čekam daljnji razvoj situacije u sjenovitoj gredici - ipak su one moji favoriti  Wink.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 23:06
Draga Konte, pa ti si od brijega napravila raj.
Koliko prekrasnih perunika, zuto/plava kombinacija mi je posebno lijepa.
Sad znam zasto te nema na forumu
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 23:03
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

eh Carol čitala sam da se to može, samo nisam sigurna da li mora biti ruža pokrivačica tla ili može i penjačica Wink

Vjerojatno pokrivacica, budes je vidjela kod mene, samo ne ko stabalce.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 22:58
eto kamenčići Wink ako me ne bude duže vrijeme, znate da su me susjedi spremili u vrapče LOL
draga, znaš da su najbolje slučajne kombinacije Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 22:50
Konte čitala sam negdje da treba na grane objesiti male kamenčiće LOL pa će postati kao žalosna vrba. Meni je i ovako lijepa samo reži duge grane da se zgusne.
Krasno si sredila vrt, kombinacije su za 5. Clap
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 22:50
eh Carol čitala sam da se to može, samo nisam sigurna da li mora biti ruža pokrivačica tla ili može i penjačica Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 22:39
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

i to što kažeš Bigi Wink

negooo...od ove ruže sam ovo proljeće pokušala napraviti stablašicu...jel dobro ili nije ne znam, meni se čini ok, kupljena je kao penjačica pa me zanima kako bih i da li se uopće može, napraviti ono da ima grane spuštene prema dolje?

Konte ti bi svasta, pa nije to zalosna vrbasmile180
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 22:31
i to što kažeš Bigi Wink

negooo...od ove ruže sam ovo proljeće pokušala napraviti stablašicu...jel dobro ili nije ne znam, meni se čini ok, kupljena je kao penjačica pa me zanima kako bih i da li se uopće može, napraviti ono da ima grane spuštene prema dolje?

Zagorski bregi
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 22:11
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.