Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 104> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo sa tritomom ti je pun pogodak,mislim da tek ovako kad je sama dolazi do izrazaja sva njena ljepota ..a tvoj kako smo ga ono nazvali čuvarkućnjak je predivan
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno,a tek ljiljani.Čini mi se da sam na jednom izbrojla 8 pupova(ili se iza sakrio još jedan),koje li divotice,kad svi procvjetaju.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Konte, evo da konačno ostavim malo pisanog traga.
Stvarno je jako lijepo na tvom bregeku! Baš si lijepo sredila novi dio s čuvarkućama!- znači i ti si bila na flori, a joj meni joj morat ću ja ipak polagati vozački-dosta mi je moljakanja; sad me vozi sim sad tam i onda na kraju nikam. |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno,prošetala sam malo tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prekrasno, prošetala samo malo ali ovošto sam vidjela samo
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dobila sam špotanciju glede slikica pa moram brzo djelovati
![]() ![]() stanje na brijegu je slijedeće...od kiše su sve biljke narasle skoro duplo nego inače, tako da me graničica sa cvijetom prerasla, a djevojačko oko mi je do struka došlo (ili barem do mjesta gdje je nekada bio ![]() slijedi slikovni prikaz ![]() tritoma je osamostaljena na jedno mjesto tako da dođe do izražaja ![]() nije bilo druge, nego ovoj ruži "stablašici" napraviti jači potporanj u obliku lojtrica...u petak i nedjelju je bila presavijena na pola od vjetra ![]() ![]() ![]() žutilo eonothere...iskusek kaj se to širi ![]() a šire se polako i čuvarkuće...samo mi još fali par vreća lijepih kamenčića, a i došlo je još par doma sa Flore ![]() ![]() krenuli su ljiljani ![]() ![]() ![]() đumbus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i lychnis se jaaaako širi...rasijao se ko šašav..neka viče kome treba ![]() ![]() blokada...nemrem se sjetiti imena...samo znam da ju uredno spašavam od susjeda koji bi mi pomagali kod plijevljenja pa im je ona prva na piku jer misle da je livadna ![]() ![]() malo divljeg, malo pitomog i malo drača ![]() ovaj stolisnik se ne može odlučiti koje boje bi bio...na pola je svijetlo rozi, a na pola tamno rozi ![]() ![]() jednostruki coreopsis je ogroman ![]() a ni dupli ne zaostaje za njim ![]() meni jako dragi jednogodišnji kokotići su malkice niži od mene i obožavane gailardije ![]() ![]() malkice sam se iskupila za lijenost, a ostatak stavim kasnije ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo i mene konačno na tvom bregu, malčice sam šetala i bogme sam svašta lijepoga vidjela, ti si zaista prava vrijedna curica, nema šta.
Nisam stigla sve pregledati, ali biti će to to be continued... uživala... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bregek je prekokrasan!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Konte,pendulastu ružu dobiješ kad kalemiš pokrivačicu tla i meni su te najljepše.Ja imam bijelu pokrivačicu i to bih htjela probati .Inače vrt ti je krasan.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno, ivančice su posebno lijepe
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Samo ti češće stavljaj slike i komentari ti ni ne trebaju. Stvarno sam uživala u šetnji. Čuvarkuće su "mrak" , a jedva čekam daljnji razvoj situacije u sjenovitoj gredici - ipak su one moji favoriti ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Draga Konte, pa ti si od brijega napravila raj.
Koliko prekrasnih perunika, zuto/plava kombinacija mi je posebno lijepa. Sad znam zasto te nema na forumu ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vjerojatno pokrivacica, budes je vidjela kod mene, samo ne ko stabalce.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eto kamenčići
![]() ![]() draga, znaš da su najbolje slučajne kombinacije ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Konte čitala sam negdje da treba na grane objesiti male kamenčiće
![]() Krasno si sredila vrt, kombinacije su za 5. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
eh Carol čitala sam da se to može, samo nisam sigurna da li mora biti ruža pokrivačica tla ili može i penjačica
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Konte ti bi svasta, pa nije to zalosna vrba
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
i to što kažeš Bigi
![]() negooo...od ove ruže sam ovo proljeće pokušala napraviti stablašicu...jel dobro ili nije ne znam, meni se čini ok, kupljena je kao penjačica pa me zanima kako bih i da li se uopće može, napraviti ono da ima grane spuštene prema dolje? ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |