Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Ruže
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ruže stablašice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ruže stablašice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 23>
Korisnik
Poruka
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 07:50
zribal  zašto ne probaš okulirati sama na te divljake kaj te živciraju,možeš staviti onu koja ti se sviđa i vidjet ćeš da će ti uspijeti i biti ćeš jako sretna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 13:37
O, pa to bi zaista bila "avantura"! Svašta sam radila, ali okulirala nisam nikad. Gledala sam, odnosno čitala kako se to radi. Malo ću proučiti pa pokušati. Moj susjed (kod vikendice) ima na jednom stablu ruže pet vrsta okuliranih ruža i to kad procvjeta izgleda predivno. Ovih dana bi one trebale početi cvjtati pa ako budem u prilici fotografirat ću pa postaviti slike te nevjerojatne ruže. Ima i krušku na kojoj rastu četiri vrste, čudo, bar za mene. Hvla na savjetu. Stabljike su zaista žive i zelene, a ja redovito skidam izboje grančica koje se stalno pojavljuju.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
morena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 08:49
Baš sam im se veselila jer su mi stablašice predivene ali mi ne idu.Ova velika koja bi trebala biti Pendula tjera divljake po cijeloj stabljici,a cijepljeni dio je potpuno pocrnio a mini se potpuno smrza iako su cijelu zimu bile zaštićene slamom.Iskreno razočaralo me.Mislim da više neću pokušavati s njima jer nisu baš ni jeftine.........
Josipovac,Osijek
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 15:52
zribal draga vjerujem da to prekrasno izgleda al takve ruze nazalost ne traju toliko god. kao ove gdje je samo jedna vrsta jer nazalost to je biljci preveliko opterecenje i kroz nekoliko godina ona ugine-savjet dobiven od iskusnog uzgajatelja ruza. 
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 15:59
Svjesna sam ja toga, ali sam htjela malo u njima uživati. Prvobitno sam se oduševila idejom o kalemljenju, ali brzo sam se ohladila jer o tome baš ništa ne znam, a i nemam strpljenja za takvo što. Ipak ću ja njih izvaditi, lijepo se s njima pozdraviti i posaditi rododendrone. Nekako mi nezamisliv vrt bez ijedne ruže, ali vidjet ću do jeseni, možda se predomislim. Sad je tako kako je.
Na vrh
malenaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 23
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malenaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 17:43
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

zribal draga vjerujem da to prekrasno izgleda al takve ruze nazalost ne traju toliko god. kao ove gdje je samo jedna vrsta jer nazalost to je biljci preveliko opterecenje i kroz nekoliko godina ona ugine-savjet dobiven od iskusnog uzgajatelja ruza. 

nebi se slozila s tobom koliko sam upoznata od strane vlasnika koji se bave uzgojem ruza moze se cjepiti veci broj ruza na stablasicu ali postoji caka cim se cijepi vise ruza mora se paziti koju ce se sortu  ruze cijepiti vidla sam stablasicu kod njih cijepljenu na 3 mjesta i predivno cvate
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 19:57
Kao i svaki drugi posao, za onoga tko zna ništa nije problem. Moj poznanik, koji na žalost ne živi u mom gradu, kaleme sve i svašta i uspijeva mu. Čini to znalački, a oni koji imaju strpljenja i time se bave amaterski imaju šanse postati stručnjaci. Ja nisam ta.
Na vrh
malenaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malenaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 20:03
Originalno poslano od člana zribal zribal napisao:

Kao i svaki drugi posao, za onoga tko zna ništa nije problem. Moj poznanik, koji na žalost ne živi u mom gradu, kaleme sve i svašta i uspijeva mu. Čini to znalački, a oni koji imaju strpljenja i time se bave amaterski imaju šanse postati stručnjaci. Ja nisam ta.

istina samo su jako daleko od amatera neznam dali smijem staviti njihov link

Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 20:09
Mislim da da, ako smeta administratori će već reagirati.
Na vrh
malenaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malenaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 20:12
Originalno poslano od člana zribal zribal napisao:

Mislim da da, ako smeta administratori će već reagirati.

http://www.ruzesimak.com
a imas i na facebook pod ruze simak
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 08:43
počele su cvasti-evo prvih
stablašica
stablašice
stablašica
stablašica
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 10:19
Prelijepe su ti stablašice. Mogu samo zamisliti kako to lijepo izgleda u stvarnom stijetu. Uživaj.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 19:11
mandevila....smile55
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 14:34
još malo
stablašice
stablašice
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 15:31
Preljepo MandevilaClap,
draga Zribal,a kako tvoje?
Moja je tako nježna,da i najmanji vjetrić-jugo svu je zmešaWink
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 15:50
Ove su zaista impresivne.

Moje nikakve. Jednu sam izvadila jer je "mrtva" i na njezino mjesto posadila rododendron, dakle, neće se vratiti. Druga je dobila dvije mlade grančice iz jedne prošlogodišnje i to tako tužno izgleda, ali ja sve dok daje znake života želim biti uz nju i dati joj šansu. Njegujem ju, zalijevam i dohranjujem, pa kako bude. Od njezina cvijeta sigurno ništa. Slika kaže sve:

Imam i jednu u vikendici za koju sam takodjer bila sigurna da je smrzla jer je bila izložena vrlo niskim temperaturama bez ikakve zaštite. Susjed ju je porezao do bola i ja ju više nisam vidjela jer nisam išla u vikendicu. Suprug je bio jučer i kaže a je ruža nevjerojatna, prelijepa i puna cvijeta. Ako dobijem sliku podijelim s vama, jer je zaista bila lijepa svih prethodnih godina.
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 16:40
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
morena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 08:18
Originalno poslano od člana 11111 11111 napisao:

PREKRASNO!!!!

Josipovac,Osijek
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 08:49
         OOOO krasna je ova žuta   Thumbs%20Up
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 12:19
mandevila,morena ...hvala

što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.