Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtno cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtno cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 43>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kika View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 969
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 17:24
Vanja, najbolje bi bilo da nam okačiš fotku tvoje biljke. Ovako je teško identificirati o kojoj se biljci radi.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 17:05

Zdravi i veseli bili  smile57evo jedna molba za vas ako mi možete pomoći.  Danas sam kupila jedan cvijet u pitaru ima sitne zelene listove i plqavkaso na ljubičasto sitne cvjetove.  Grane se spuštaju niz pitar s sredina raste u visinu kao stablo. Prodavačica mi je rekla da se zove  AFRIČKA ILI AZIJSA GIPSANA ILI GIVSANA vidila sam da ni ona nezna iako prodaje cvijeće. Bila bi vam zahvalna ako mi ikako pomognete da saznam više o toj biljci.   smile143

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 08:49
Kako ste samo opasne, Rosemary amarilis ti je stvarno prekrasan a čiji si ti mužić, koja te je zarazila i k nama dovela?
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 21:17
Dobra ideja TeaK, nije mi palo na pamet da bi ga mogla i tamo posaditi...mogla bih probatiSmile
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 15:12
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

To ti je amarilis, imaš temu pod lukovice i gomoljiSmile

Hej Silvek, sory, ali zaboravila si ispred amarilis napisati prekrasan dakle ovo je jedan prekrasan amarilis koji može rasti i u vrtu.
Na vrh
marijana View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 67
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 01:19
hortenzija je stvarno super za sjenu, ali ako razmišljaš o nešto manjem, tj. nižem cvijeću predlažem ti hostu ima ih u nekoliko varijeteta, razlikuju se po boji lišća, a cvjetovi su bijeli ili blago lila
ukoliko nema cvijeta i samo lišće ja jako lijepo osobito ako je riječ o dvobojnim listovimaCool
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 21:13
To ti je amarilis, imaš temu pod lukovice i gomoljiSmile
Na vrh
Rosemary View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rosemary Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 14:16
ne znam jel ovaj cvijet ovdje pripada, nisam ženu pitao..

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 23:13
hvala dado Smile 
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2008 u 17:13
Pozdrav cvjetoljupci, vjerojatno ste u međuvremenu riješile dilemu oko žutog cvijeća za kamenjar, ali možda zanima nekog od novih forumaša. Zove se Alyssum saxatille ili kamenita trava. Najbolje će rasti na sunčanom staništu na siromašnom tlu, Podnosi sušu zahvajujući dugačkom vlaknastom korijenju. Zbog toga se teško presađuje. Kad postane prebujna i izgubi lijep izgled valja je svakih nekoliko godina poslije cvjetanja prikratiti do donjih pupova..
Na vrh
dada View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 15:24
savrseno kontesa, ja bih ti predlozila hortenziju!!! voli polusjenu i prekrasna je. e sad dal bijela, roza, plava.....to ces birat sama
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 13:28
zaboravih napisati da cvijeće neće ići u posude,već u zemlju Ermm
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 21:16

bakopa, fuksija, achimenes

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 20:24
begonijeTongue
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 13:18
ako može mala pomoć i pokoji prijedlog? smile47
imam jedan dio terase koji je većinu dana u hladu pa vas molim da mi pomognete oko izbora cvijeća za taj dio...znam da vodenike vole sjenu,ali sa nečime bih ih kombinirala smile64
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 10:14
Priroda stvarno cini C U D A, od 16. 4. do danas, isklijali svih 18 sjemena suncokreta, a ruzice malo po malo......nadam se 

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 22:34
Bravo Rijeka...Tko čeka....ima pune ruke posla!Wink
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 22:24
Lijepo iznenađenje od biljčica... Sigurno si se načekala...
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 09:29
Cujte i pocujte NIKLO moje PRVO posadeno cvijece, pa sam jako jako uzbudena jer sam se vec bila pomirila da nis od tega.

Ni mi se dalo otvarati novu temu, ako je off ce ju admin preseliti

Dakle izasao je jedan suncokret i ruze nadam se penjacice,  Approve

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2008 u 15:34
Ne zbam dali postoji tema "kadifice" ali i ovdje im neće biti loše.
Dakle kadifice dobivene od Nere (hvala ti nera) na riječkom druženju niknule obilato i to vani u dvorištu. Osvježile mi ovo subotnje jutro.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.