dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 139> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrodošla Dadinica!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Gospina trava, monstera, hvala na dobrodošlici. Ta moja tamna perunika je zbilja simpatična s tom neobičnom bojom, a još je i fotogenična.
GT, ako je želiš samo reci, naći će se rizomčić i za tebe. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
|
![]() |
|
Posebno su me obradovale ruže, jer je ova zima uzela danak i ostvila mi ih samo 26 na životu. A posebno ih volim samo zato što sam ih sve osim penjačica uzgojila iz reznica. A kako se zovu... pojma nemam.
![]() By dpodor12 at 2012-05-12 ![]() By dpodor12 at 2012-05-12 ![]() By dpodor12 at 2012-05-12 ![]() By dpodor12 at 2012-05-12 |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana, hvala na posjeti i dobrodošlici. A detalj... to je stari-stari ćup za kiseljenje mlijeka kojem je otpalo dno pa je do sad bio neiskoristiv. Inače te stre ćupove volim kao vaze.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kad kupujes cvijece nikad neznas kakvo te iznenadjenje ceka
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Uživala sam u tvojim klinčekima i ružama. Baš su ti lijepi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Dobrodošla Dadinice....evo i ja sam prošetala tvojim vrtom. Bez brige veoma uskoro će biti bujan i krasan. Narančasta ruža je posebno lijepa.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Hvala na dobrodošlici Sanja123! Da... interesantna ruža, kako se otvara tako mijenja boju. Kad se posve rscvjeta, prije nego počnu opadati latice bude zelenkasto-bijela.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala moon!
Brža si od mene. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Imaš puno cvijeća i sigurno ćeš nas redovno izvještavati o svojim biljčicama.Ruže su ti krasne.
![]() |
|
![]() |
|
Ruže se zahvaljuju na komplimentu, a ja ti Camellia obećajem izvještavanje o svim novinama.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
dobro došla.upravo sam te odkrila.želim pitati nije li ono vrtna fuksija?
cvijeće ti je jako lijepo
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Dadinice sve ti je krasno,a amarilus.......
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |