Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 77> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() od male grancice za manje od godinu dana napunila se teglica.. ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
agavica nova
![]() ![]() englezice su pune cvjetova,predivne su ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ova ruza ima predivan miris ![]() ![]() a ovu cu najvjerovatnije izvadit,vec drugu godinu mi je nikakva,listovi su joj nezdravi ,uvijeni ..sto god da joj radim ne pomaze ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
eeevo me, već plivam na toj tvojoj plaži, ja , ti i tim. Znaš da obožavam more, mast mi vadiš.
A i slikice volim, agava je super, ruže su ti divne pogotovo ona nježno ljubičasta i englezice, ma sve sve mi je divno, mogu te zamisliti kako uživaš sad već negdje. Kao ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ime moje,u tvojim biljčicama se izgubila alergija na sunce šetkam i pijem kavicu ha ha.Nemoj je bacit presadi je na drugo misto možda se trgne za bacit uvik imaš vrimena
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
biljkice prekrasne a tek plaža,divota
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Da se malo odmorim od današnjeg dana,navratila sam malo do tebe i da znaš dugo se zadržala.
ljepo,ma preljepo ti je cvijeće,kaktusi u cvatu,tvoj kamenjar je jedinstven,a kućni ljubimac
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne morske slike, kamenjar je fantazija, delosperma ti je već u vatu, moja još nije, ruže također, ali onaj kaktus s kasnim bijelim cvijetom, on je nešto posebno lijepo
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
udahnula sam taj divni miris mora i onda prošetala tvojim vrtom,predivno je uživat u tim ljepotama,more,sunce,cvijeće-raj
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Oni cvjetići u kaktus gartenu su me oduševili, prekrasno je! Kaj se ti već kupaš, nije ti hladno more ![]() Da se ja umočim izgledala bi ovako ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Prekrasne ruze...imam sve 4 vrste...moje su zdrave,moraju se prskati redovno!
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
samo te pozdravljam i šaljem
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prošetala tvojom plažom,pogledala prekrasne kaktuse,pomirisala lijepe ružice
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ova roza ruža što miriše mora da je neobično lijepa
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
englezice |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Pozdravček ime, di su noviteti?
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
sve je lijepo, a najljepša mi je agava
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
draga kamenjar.sada nakon godinu dana to se može nazvati svakako samo ne skromni,a ni početak.možda je vrijeme da promjeniš ime u nekakav fantastični nastavak
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jučer sam na brzinu vidjela da je sve još puno ljepše nego na slikama
![]() odavno nisam šetala uz more, baš su mi super pasale one slike p.s. isprazni sandučić ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |