Cvijetomanijakov vrckav vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo mala, sva si vražja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
bravo za cvjetnog manijaka!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Da vas prvo sve pozdravim i zahvalim posjeti u mom vrtu...
Nikak da malo cesce slikam ,kazem ujutro danas cu i onda ostanem radit do mraka il odem od kuce pa nikak da uslikam ponesto . Dokaz sta znaci kisa ,preko vikenda sve se razbujalo ![]() Posto sam shvatila da mi je terasi prejako sunce odustala sam bar za neko vrijeme ostvarit svoju cvijetnu oazu...Pa sam se bacila na razmjestavanje kaktusa i sve sto mi je poluskureno od ovogludjacko jakog sunca ![]() Kaktusi pod stepenicama ,da ne razmisljam dal ce kisa pasti ili ne ![]() Kaktusi bebe ,koje se cekaju da puste korijenje ![]() I ovjde postaje guzva ![]() ![]() ![]() Ja tek sad slikam svoje tulipane posto su sadjeni u 3,mj ![]() ![]() ![]() ![]() A ovo je pokus ,na temi tulipani sam vec pisala ..lukovice ovih tulipana sam kupila pocetkom 3mj u Kalia centru i teta prodavacica mi je rekla da ih preko noci stavim u frizider (kao predstavim im laznu zimu pa onda u mlaku vodu na par sati i da ce procvasti jos ovo proljece Pa eto dokaza procvale su ... ![]() Kako su pocele prve kosnje okolnih livada tako sam i polako pocela malcirati vrt ![]() ![]() I za kraj eto kako se kod mene susi mjesavina za kaktuse ...kaze stari da mora cesce dolazit na terasu da nebi pocela u loncima gusterove suze mjesat s dlakom od jednoroga ..hahahahahaa ![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Danas me copila neka kreativnost ,i zelja za morem pa vam moram pokazati mojih ruku djelo ..
Par skoljkice... Tatina mreza za Šunku... Malo pjeska .... i ETO MOJIH TEGLICA ZA KAKTUSE... ![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijepi ti je vrtek,a teglice su mi baš
![]() |
|
![]() |
|
Maris40 drago mi je sto ti se svidjaju teglice...
Eto mog cvijetica prvog od katusa i jedan mali novitet u mojoj skromnoj zbirci ![]() ![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
teglice su ti super,cvijece također
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Teglice su ti originalne ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Manijače jedan, pa gdje sve to stigneš???
Povrće, cvijeće, sad i teglice... BTW, teglice su originalne! Gdje si se samo mrežice za šunku sjetila? ![]() Eto, što je kreativnost! |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
obradovao me cvetek na kaktusu a teglice čista 5.
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Baš se lijepo uklopilo kaktusić i teglica
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Zgodne su ti posude za cvijeće.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
cvijeće super a teglice pun pogodak
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo cvijeće i puno krativnih ideja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
slažem se s Lantanom
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Slažem se gornjim mišljenjem,teglice su ti super.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
kaj ti je ovo
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetićljubac to ti je neki ajmo reci pitomi različak,trajnica koja neumorno cvate cijelo ljeto .
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Iliti cicak? Divan je, vidjela sam ga prosli vikend prvi put na planinarenju na Samoborskom gorju i odusevio me. Nisam ga htjela cupati.
Sve ti je prekrasno, fotke su ti mrak, kaktuseki lijepo poslozeni, ali moram priznat da su me teglice odusevile. Stvarno ti je super ideja i imas jako puno zivaca. Nekad sam ja to radila pa sam poludila i odustala
![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |