Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 58> |
Korisnik | ||
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ajme baš su lijepe...
![]() ![]() ![]() ...a zalijevam ju normalno vani, ili?... sorry što davim... |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
Emily, nije propuh....mislim da sam ju previse zalila...a neusudim ju se sad presadivati jer ima 5 cvijetica....jel ti se dogadalo to od viska vode? Emily ove tockice ce me hipnotizirati ako ih jos budem gledala...ocaravajuce ![]() |
||
![]() |
||
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
|
prekokrasne su
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Evo malo mojih ;)
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Možeš ju staviti na balkon, ali ne smije imati direktno sunce da joj ne sprži listove ;) |
||
![]() |
||
|
Neka su jako osjetljive na promjenu temperature. Da ju nije malo propuh uhvatio? Ja imam jednog phala koji svake godine uredno potjera stapku, ali mu isto tako svi pupovi otpadnu. Nisam cvijet vidjela već dvije godine. Ove mu opet moram promjeniti mjesto dok ne pogodim gdje mu odgovara :/ |
||
![]() |
||
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
|
...molim vas, nisam sigurna da sam dobro shvatila... moju dejicu je nedavno bura "stresla", otpali joj svi pupovi i cvijetovi, ali lišće i korjenje je u odličnom stanju - da li ju smijem staviti na balkon?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
Upoomoc...ne znam sto je s mojom dejicom...krenuli joj padati i zutiti pupovi prije par dana...ostala samo dva i sad vidim da su i oni pozutili
![]() ![]() |
||
![]() |
||
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
|
Hvala curke. To je valjda takva vrsta, zalijem je jednom tjedno i to je to. Valjda zato jer je poklon od svekrve
![]() |
||
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
|
Kakva bi bila da je nista ne napada???? Moj ![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Ajme, prekrasna je, izgleda da joj uši baš pašu ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
|
Ova ljepotica ne prestaje cvasti već godinu i pol, i to pod napadom vunastih ušiju.
![]() By bistra at 2012-05-07 |
||
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
|
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
|
Ovo mi je prva tockasta i nadam se da je ovo tek pocetak njene cvatnje.
|
||
![]() |
||
|
Predivna! Baš po mom ukusu
![]() Obožavam sve varijante točkastih |
||
![]() |
||
|
Moja nova dejica, zasad samo jedan cvijet......
![]() |
||
![]() |
||
|
Nisu druge teže za održavanje, samo im treba pogoditi uvjete
![]() Recimo, meni cimbi baš ne uspjevaju. Nemam hladnu sobu za njih preko zime... Ako želite pokušati i sa drugim vrstama, preporučila bi vam dendrobiume. Njima treba sve isto kao i phalovima |
||
![]() |
||
|
Ja ti isto imam samo tu -jednostavnu- vrstu....phalaenopsis.....ove mi dobro napreduju pa se nisam usudila kupiti druge vrste....sta je sigurno, sigurno je
![]() ![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
Hvala curke. Vjeruj mi nakraju ipak pojedem nesto slatko samo drugi dan
![]() koliko vidim uvijek ovu jednostavnu vrstu nude po centrima, znaci li to da su druge teze za odrzavanje ili? Ja sam definitivno pocetnik u svemu a poso su mi divne htjela bi i neke druge probati al me iskreno strah da ih ne unistim. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |