Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ceanotus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ceanotus

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
Korisnik
Poruka
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 12:50
ha ha, nema na čemu. jednom mora upaliti. Wink
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 13:08
evo mojeg pokušaja iz reznica:

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 13:19
R. Sara kad si ih to popikala? Ja prije dva dana i već vidim da od dvije ništa, jedna se hrabro drži.
belica,zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 13:33
popikala sam u ožujku, bila je prepuna teglica reznica, a ovo je preživjelo
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 14:02
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

retriver sara i ja sam lani pokušala s reznicama i ništa. Ove god opet pokušavam- to je onaj dišpet u meni. Po knjigama se reznice uzimaju poludrvenastim ovogodišnjim reznicama sredinom 5 mj. ja sam uzela par neki dan, pa ako uspijem - poklanjam ti od srca. A da li ih još imaju u zrinjevcu zaista neznam, vrijedi pogledati. 

Do Zrinjevca mi je 100km u jednom smjeru a trebala bi se i vratiti, a tak se pokriti nebrem, dekica mi je prekratka, jako kratka !!  Ali ako bi netko mogao kupiti u Zrinjevcu od curica iz zg ekipe,  ako su još po 10 kn  i meni poslao naravno uz moje plačanje pouzećem, bila bih jako zahvalna !! Tu bi se mogla pokriti !!

Ili, pošto je sredina 5. mjeseca idealna za zakorjenjivanje, jel bi imao netko za prodati reznice za zakorjenjivanje ??

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 14:50
R Sara, tako sam ja lani držale su se više od mj. dana, rasle nisu, ali nisu ni krepavale, i onda gotovo, ni korijenčića pustile nisu. tvoje za sad izgledaju ok, bumo vidli ne.
Free ja sam početkom 3  i zadnje oko 16. 3 bila u zrinjevcu, bilo ihje puno, a kad sam zadnji put bila na polici je ostalo 2. Davno je to bilo. Javljala sam na forum u to vrijeme kad su cure pisale da je po 50-60 kn, da ga ima svake god u zrinjevcu po 10.
Pokušavam ga zakorijeniti kao i r sara ali do sad neuspješno.
belica,zagreb
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 15:21
Hvala na obavijesti da su biljčice bile po takvoj cijeni u 3. mjesecu !!  Sada ću da se manje žderem, a možda i ja naletim,  na biljčicu, neću reći 5 kn ali po 10kn , kada se budem najmanje nadala !!

I ja sam pokušavala 2 puta zakorijeniti reznice, ali bezuspješno !!  Al to ne znaći da ću odustati  od zakorjenjivanja !!  Ili od potrage , ali 50-60kn jednostavno ne mogu dati za nju !!

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 15:45
ma je free to je malo previše. ja samo ponekad popustim takvoj ili višj cijeni, ali rijetko- mora me baš napasti biljka svojom ljepotom. Kak smo već rekle- nema odustajanja- dišpet i gotovo.
A ja najčešće i naletim na nešto što želim baš kad ne tražim.
Ako uspijem- nema frke, jedan je tvoj.
belica,zagreb
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 00:29
Belica hvala što ćeš me se sjetiti ako naletiš na njega prije nego on naleti na mene !!  Držim fige !!

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 19:47
danas vidjela za 60 kn, naglasak na vidjelaWink...

zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 19:58
ha???? ma gdje?? sigurno mbm. 
belica,zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 22:28
kak si samo pogodilaLOL!

zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 06:04
zaboravila sam reći da je na mom bilo sjemena lani, ali nisam ga nažalost pokušala sijati. Skupit ću ga ove godine obavezno.
kak ne bi pogodila..Wink
belica,zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 21:32
samo javljam da je i ovaj pokušaj zakorjenjivanja rezmicama propaoCry

zagreb
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 22:34
Saro ja sam pokusavao 3 godine da shvatim "kako" :)
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 06:13
i moje reznice pa pa, kao i lani. Vidim da i iskusnijima ne uspijeva pa mi je lakše. ništa još nam preostaje sjeme. Dado da li si sjemenom isto pokušao ili samo reznicama?
belica,zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 08:42
Pametniji popušta...tako ću i ja prestati pokušavati i kupiti već formirani biljku...belica, jesi bila kaj u Zrinjevcu, jel ima opet onih malih po 10 kn?

zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 12:19
kaj nisam napisala već da nema. ako nisam sorry. Bila sam prije dva tjedna , nema ništa više. sad pamti za slijedeće proljeće, obično ih imaju odmah na početku otvorenja sezone.
belica,zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 08:44
najvjerojatnije jesi, ali ja ti sve zaboravim brzoEmbarrassed, hvala tiSmile.

zagreb
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2012 u 17:50
Znači, ostaje mi jedina destinacija na kojoj sam ga vidjela !!  Sad samo moram držati fige da je zakorjenjivanje prošlo super !! Vrtlarija Kalići, Dado, jel uspjelo ??  

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.