Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 77> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
agavica nova
![]() ![]() englezice su pune cvjetova,predivne su ![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() od male grancice za manje od godinu dana napunila se teglica.. ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
maris ,hvala ti,moja velika ljubav su kaktusi
free,hvala na posjeti,istina je taj cvijet je bozanstven ,jedina mana mu je sto traje jedan dan,al uvjek bude puno popoljaka pa svaki dan ima cvijet natalija jedva cekam da mi dođeš,valjda hoces uskoro stefica hvala na posjeti EN ta trava je moja boljka,kradom je zaljevam jer muz uvjek kuka ne trosi puno vode jer par kuca napajamo po ljeti sa svojom vodom,pa ja kad njega nema zalivam 11111 bas jutros vidim na tvom kaktusu sto si mi poklonila nesto ,e sad dali su bebe ili cvijet neznam,sta god da je super .. evo danas nesto drugo,upravo sam se vratila sa kupanja,pa da vam malo docaram sta osim biljki i zivotinja ispunjava moju dusu ,,to je ova MOJA (ja je tako zovem jer sam tamo svaki dan) plaza mjesto je na osami odvojeno od navale turista u sezoni .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
tvoj skromni vrt je skromno raskošno carstvo... onaj big kaktus koji se iz Vodica priselija u Vir izgleda da je ipak crveni (bar mi se čini) tralalala
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kako ti je lijepa zelena trava
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
fantasticno, kaktusi i dvoriste su divota
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nadam se da ću uskoro doći uživo viditi ovaj tvoj božanstven i neskroman nastavak
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako se ne mogu nazvati bodljikavoljubcem, iako ih imam, ovaj cvijet kaktusa bi me mogao pretvoriti u kaktusoljubca !!! Lijep pozdrav ti ostavljam !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno,posebno mi se sviđa kamenjar s kaktusima,a kaktus s bijelim cvijetom je božanstven.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Oooo, kamenjar, kopirala sam na stranicama prije zadnju sliku koju si stavila na ovoj strani i htjela sam ti napisati da još pamtim kad si razmišljala kako urediti taj dio. A ti si sama već to tako lijepo prikazala.
Tako volim uspoređivati i gledati kako dvorišta postaju sve lješpa i ljepša.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
volim fotke prije i poslije...sigurno si ponosna na sebe kako si uspjela dotjerati vrt...jako lijepo i oku ugodno
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ma daj anđelkad ne zezaj....moj vrt nije prije tri miseca na ništa sličija....a sad je Ružino novo carstvo - uistinu procvitalo....malo čitaj - malo zavrni rukave i to je to....ako nemaš cvića - lako ćemo ga popuniti...jedna kavica i svako ti od nas nešto donese...ajmo -akcija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ruzo prvo da ne zaboravim za brisanje poruka imas ispod poruke mislim da pise delate i edit.....delate je za obrisat poruku a edit da editiras a sad za kaktuse..vjerovatno su ti zedni pa se suse,ja svoje kaktuse ruzo zaljevam obilno ,nema u mene pomalo ,dobro ih zalijem jednom tjedno a vec uskoro planiram pocet i dva puta tjedno ih zalivat..nemoj sad da ti plivaju u vodi nego vidis da dobro upije vodu |
|
Vir |
|
![]() |
|
anđelka ,prošle godine u 9 mjesecu ,ja sam imala samo kaktus garten i ruze i odlucila sam se na uređenje gredica,ovako je krenilo ![]() izgorena trava i draca od susjeda ..draca je i sad tu ali sam posijala slak pa cu je prekrit malo ..evo te gredice danas ![]() ![]() ti vec imas kolko sam vidla cvijeca a uz ovaj forum i ideje ces samo jos malo popunit i bit ce super... |
|
Vir |
|
![]() |
|
hoće li me neko naučiti kako se brišu poruke....vidi...ponovila san jednu poruku dva puta i nigdi ne piše BRIŠI....a jojjjjjj
|
|
![]() |
|
hvala kamenjar...učim... sutra idu van.....oni koji su bili u glinenim posudama su mi bili sumljivi (kao da su počeli venuti) kikach mi je rekla da glinene posude nisu dobre..... SVE san ih prebacila u plastiku... na dno sam stavila prokuhane oblutke sa plaže ..zemlju za cvijeće san pomišala sa sitnom škaljom (nularicom,najsitnijom) i na vrh sam stavila one kupovne smeđe granule za kaktuse..... eto...valjda će mi biti lipi kao tvoji.... nadam se uspjehu...u nadi je spas ...
![]() |
|
![]() |
|
hvala kamenjar...učim... sutra idu van.....oni koji su bili u glinenim posudama su mi bili sumljivi (kao da su počeli venuti) kikach mi je rekla da glinene posude nisu dobre..... SVE san ih prebacila u plastiku... na dno sam stavila prokuhane oblutke sa plaže ..zemlju za cvijeće san pomišala sa sitnom škaljom (nularicom,najsitnijom) i na vrh sam stavila one kupovne smeđe granule za kaktuse..... eto...valjda će mi biti lipi kao tvoji.... nadam se uspjehu...u nadi je spas ...
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Za procvale kaktuse posebna pohvala.
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Eto zašto nisam do sad stavila slikice!!!! uđi u moj vrt i reci da nemam pravo na komplekse kad vidim tu divotu!!!!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |