Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 104> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaista je lijepo na tvom brijegu,pakujci su ti prelijepi,a naravno i ostalo,ma zarazili ste me sa njima ,usrdno sam ih počela skupljat,a naravno draga i ti si divna među tvojim cvjećkicama
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krasne su ti perunke i pakujci a škicnula sam i lupinuse...viš kakve smo mi cure sam da imamo kaj kopat i osmijeh je tu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontek, praf si mi che-che!! No, i cvijeće je lepeko!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasne boje perunika , vidim vrijedna si
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
stvarno dugo nisi stavljala slike, malkice si se iskupila! lijepo je na tvom brijegu.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bigi pa to mi je tradicionalna frizura
![]() kamilice pa bum skupljala sjemenke ako treba ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma Anči me jedina razumije ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
ovakav nemam, pa ovaj žuti i onaj roza, pa... svaka čast Konti...
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Taman sam te i ja krenula našpotat, al tak si mi slatka u toj crvenoj vestici i s tom raščupanom frizurom da ne mogu. Bum drugi put.
![]() |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
A Konte pljevi, kopa, sije, sadi ... pa navečer zaspi prije negu se uspije prijaviti na CIF
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
hehehhe evo nećete vjerovati, ali već dvije večeri krećem brisati prašinu sa vrteka i uvijek me nekaj omete, a i oduvijek sam kampanjac bila,a i hrpu obveza me okupirala
![]() ![]() no i stvarno mi je krepucnuo fotić pa sam slikala mobitelom dok mi nije stigla službena fotografica i nadoknadila sve ![]() ![]() no ajmo redom...trenutno u vrteku caruju perunike i polako kreću pakujci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pakujčeke ste već manje vie vidli, ali da me ne špotate ![]() ![]() ![]() ![]() kozlokrvina si je ove godine dala truda ![]() napokon imam crvenolisni javor i to za 30 kn jeee ![]() ![]() i jedan pozdrav za sve moje drage šetače ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
a ja mislila da sam se samo ja uljenila.... |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Čak se i Medo probudil iz zimskog sna, a Kontesa ne!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Konte hoce ostaviti utisak da je strasno zaposlena ili je kamermana poslala na godisnji.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
pa di si konte ja mislila da je pala koja slika s brega
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Konte? kaj spiš?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Zadovoljstvo mi je šetat po tvom vrtu,a trave odakle god su i kako god da se zovu su predivne,jedva čekam ljeto da ih vidim u punom sjaju
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Konte, ima u tvojem vrtu lepih travica, a bome i cveteka. I kad to poslika još i pravi fotograf, vidi se da je na našim bregima baš lepo.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
obisla sam tvoj vrt ,nagledala se svega i svacega..ona plava budleja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |