Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 70>
Korisnik
Poruka
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 22:08
Hej, isplatilo se dozivati te, prekrasne si nam slike naslagala. Najrađe bi odjurila opet pogledati vrt, sad u ovoj fazi. Sve pršti od boja, a vidim da je kiša dobro došla tvojim biljčicama, predivne su ti.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 22:58
Prošetala tvojim vrtom, uživala i sad mogu ići spavati. Oko mi zapelo na onaj crvenolisni javor, moj je više roza neznam zašto. Prekrasan vrt, vidim dobro se drži drvena stazica, dala je poseban štih tvom vrtu. Aleja pakujaca fantastična Clap
život je more
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 23:02
koja raskoš...boja cvjeća i oblikaSmile
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 23:56
Kakve promjene, do nedavno je bilo skoro sve golo, a sad se vjerojatno niti ne vide stazice. Klematisi su prekrasni, ma sve je lijepo rascvjetano.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 06:36
Prekrasno, draga Horti!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 06:56
prekrasno buđenje uz šetnju tvojim vrtom..preedivnoo
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 07:03
Ovaj tvoj parkić je zaista predivan!
Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 08:18
smile227   koji pakujci...koje boje, da li ima uopće boja pakujca kojeg ti nemaš Tongue
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 08:32
Hvala vam puno drage moje curice što gledate slike i ostavljate komentare smile79
Otok - to je linum perenne, lan ( trajnica )

Milice - zelene loptice su pupovi orijentalnog maka
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 09:53
Prekrasni vrtek ...vidi se ulozeni trud ...najvise mi se svidjela ona gredica s panjevima ...
Velika gorica
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 10:50
smile227koji festival pakujaca!!!

Ja glasam da ti moraš češće slikati a manje pljeviti i čačkati po vrtu Wink
Ali da je tako vrt ti sigurno nebi izgledao ovako bajno Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 11:05

MMMMMMddaa, kod prve slike su mi usta ostala otvorena i sada su još uvijek otvorena, a od ljepote, kako si skockala gornji vrt s panjičima !!

I moram ti reči, vrt ti je za neprepoznati od prije 2 godine kad sam bila kod tebe !!  Prelijepo, eksplozija boja i oblika a šetnjica je baš za odmoriti i dušu i tjelo !!

I onda se čudiš kaj te moljakamo za sličice !!  Imamo i zašto !!  Hvala na ovoj prekrasnoj prezentaciji tvog vrtića !!

Po obliku listova i cvijetnih glavica, kontam da, tvoj mak - u  mom vrtu ........je isti !!  Ali pričekajmo da otvori cvjetnu glavicu, pa čemo znat je Onur ili nije !!
A kamenjar kraj ceste, nisi slikala ??  smile215
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 11:18
 Što reći, kad su cure prije mene već sve rekle. Od ovoliku ljepotu stvarno ne mogu naći prave rijeći!smile71
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 11:52
predivno, ma kaj predivno...savršen vrt,  za žurnal...sve su biljke divne, ali vrt kao cjelina izgleda zaista savršeno...savršenstvo, ipak postojiClap.
             Reci mi Horti kaj ti Ligulariu Leopard imaš zasađenu u vrtu?
Tvoj Linum izgleda predivno, ja sam kupila od Dade, ali sam ga izgleda posadila na krivo mjesto, u laganu polisjenu, pa se malo objesio, valjda pream suncu, a tvoj je tako krasno i ponosno uspravan u svojoj ljepoti.
Moje iskrene divljenje i komplimenti, dragaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 11:58
Ja sam mislila da sam vas udavila sa slikama a Free već pita za kamenjar Wacko. Ajme, ne mogu ja držat taj tempo smile96
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 12:06

Ma samo sam pitala za njega !!!!  Kaj se odma ljutiš !!  Žena koja živi u tako cvjetnom i krasnom vrtu, nesmije se ljutiti !!!

A tempo, ohohoh draga, kakav ti možeš držati !!smile156
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 12:16
R. Saro kad već spominješ lan moram reć da je moj skoro završio isčupan.
Kak dođem s posla kasno podne uvijek ga nađem punog pupova a cvijet gdje koji. Već sam si mislila, kog će mi vraga ti štrbaljci. Ljudi objavljuju slike plavih oblaka a kod mene sirotinja.
A prošlu subotu kad sam se probudila ugledah kroz prozor moj lan sav natrpan cvjetovima, stotine, uopće se stabljike ne vidješe od cvjetova smile39. Popodne kad mu bude hladovina cvjetovi se zatvore. Tak da sam ja danima odlazila prije nego je procvao i vraćala se kad su se cvjetovi zatvorili - i propuštala spektakl LOL.
Prema tome Saro s njim na sunce. I dobro je posaditi više biljčica u grupu, kod mene su tri al bilo bi još bolje da ih je više. Ja ću svakako poraditi na tome.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 12:11
Zaboravila sam odgovoriti za ligulariu ( leoparda ). Nije mi još vani prezimila. Dobila sam ju u proljeće od Natalije pa sam ju posadila u gredicu s hostama. Pretpostavljam da bi ju bilo dobro prije zime iskopati. Budem još malo proučila ima li kakve šanse da preživi vani uz zaštitu.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 21:52
drugi su rekli sve ja samo mogusmile227
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 22:12
Horti, vec sam se par puta uvjerila da cvjecu treba koji puta priprijetiti (lan).
Prekrasan ti je.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.