Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 70> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej, isplatilo se dozivati te, prekrasne si nam slike naslagala. Najrađe bi odjurila opet pogledati vrt, sad u ovoj fazi. Sve pršti od boja, a vidim da je kiša dobro došla tvojim biljčicama, predivne su ti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prošetala tvojim vrtom, uživala i sad mogu ići spavati. Oko mi zapelo na onaj crvenolisni javor, moj je više roza neznam zašto. Prekrasan vrt, vidim dobro se drži drvena stazica, dala je poseban štih tvom vrtu. Aleja pakujaca fantastična
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
koja raskoš...boja cvjeća i oblika
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kakve promjene, do nedavno je bilo skoro sve golo, a sad se vjerojatno niti ne vide stazice. Klematisi su prekrasni, ma sve je lijepo rascvjetano.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasno, draga Horti!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno buđenje uz šetnju tvojim vrtom..preedivnoo
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ovaj tvoj parkić je zaista predivan!
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hvala vam puno drage moje curice što gledate slike i ostavljate komentare
![]() Milice - zelene loptice su pupovi orijentalnog maka
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Prekrasni vrtek ...vidi se ulozeni trud ...najvise mi se svidjela ona gredica s panjevima ...
![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() Ja glasam da ti moraš češće slikati a manje pljeviti i čačkati po vrtu
![]() Ali da je tako vrt ti sigurno nebi izgledao ovako bajno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
MMMMMMddaa, kod prve slike su mi usta ostala otvorena i sada su još uvijek otvorena, a od ljepote, kako si skockala gornji vrt s panjičima !! I moram ti reči, vrt ti je za neprepoznati od prije 2 godine kad sam bila kod tebe !! Prelijepo, eksplozija boja i oblika a šetnjica je baš za odmoriti i dušu i tjelo !! I onda se čudiš kaj te moljakamo za sličice !! Imamo i zašto !! Hvala na ovoj prekrasnoj prezentaciji tvog vrtića !! Po obliku listova i cvijetnih glavica, kontam da, tvoj mak - u mom vrtu ........je isti !! Ali pričekajmo da otvori cvjetnu glavicu, pa čemo znat je Onur ili nije !! A kamenjar kraj ceste, nisi slikala ?? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Što reći, kad su cure prije mene već sve rekle. Od ovoliku ljepotu stvarno ne mogu naći prave rijeći!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
predivno, ma kaj predivno...savršen vrt, za žurnal...sve su biljke divne, ali vrt kao cjelina izgleda zaista savršeno...savršenstvo, ipak postoji
![]() Reci mi Horti kaj ti Ligulariu Leopard imaš zasađenu u vrtu?
Tvoj Linum izgleda predivno, ja sam kupila od Dade, ali sam ga izgleda posadila na krivo mjesto, u laganu polisjenu, pa se malo objesio, valjda pream suncu, a tvoj je tako krasno i ponosno uspravan u svojoj ljepoti.
Moje iskrene divljenje i komplimenti, draga
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ja sam mislila da sam vas udavila sa slikama a Free već pita za kamenjar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ma samo sam pitala za njega !!!! Kaj se odma ljutiš !! Žena koja živi u tako cvjetnom i krasnom vrtu, nesmije se ljutiti !!! A tempo, ohohoh draga, kakav ti možeš držati !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
R. Saro kad već spominješ lan moram reć da je moj skoro završio isčupan.
Kak dođem s posla kasno podne uvijek ga nađem punog pupova a cvijet gdje koji. Već sam si mislila, kog će mi vraga ti štrbaljci. Ljudi objavljuju slike plavih oblaka a kod mene sirotinja.
A prošlu subotu kad sam se probudila ugledah kroz prozor moj lan sav natrpan cvjetovima, stotine, uopće se stabljike ne vidješe od cvjetova
![]() ![]() Prema tome Saro s njim na sunce. I dobro je posaditi više biljčica u grupu, kod mene su tri al bilo bi još bolje da ih je više. Ja ću svakako poraditi na tome.
|
|
![]() |
|
Zaboravila sam odgovoriti za ligulariu ( leoparda ). Nije mi još vani prezimila. Dobila sam ju u proljeće od Natalije pa sam ju posadila u gredicu s hostama. Pretpostavljam da bi ju bilo dobro prije zime iskopati. Budem još malo proučila ima li kakve šanse da preživi vani uz zaštitu.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
drugi su rekli sve ja samo mogu
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Horti, vec sam se par puta uvjerila da cvjecu treba koji puta priprijetiti (lan). Prekrasan ti je.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |