Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi i ostale biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi i ostale biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 77>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 21:26
puno vam hvala smile78
ruzo nemoj sklonjat kaktsue sa kisem njima je ova kisa blazena godi im i nece im nista biti ako i 2 dana pada ,samo ce ih osvjezit..jedino ako ti tegle nemaju rupice onda moras sklonit sa kise..
belice mislim da je 5 slika na prethodnoj stranici ..kupila sam je kao lychnis ,ima crveni cvjetic
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:54
super jeeee!!! kaktusi cvatu kao ludi,  ruže su ti divne, i karanfilčić, i alyssum se razrasao, ali ne vidim lychnis calcedonicu- jel to na onoj drugoj slici?
Nekako mi ne liči na nju.
belica,zagreb
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:51
Svaki dan sve ljepše i ljepše......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:47
Uživanje je doći u tvoj vrtTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 687
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:44
uvijek predivno
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:40
jeli padala kiša nsinoć kod tebe?? Jesi li sklanjala šta?? Ja san sve kaktuse dislocirala u ponoć iz vrta na verandu
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:38
narančasta ruža prekrašnaaaaaa
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:36
tvoj "cactusland" je impresivan
Kako se samo šepure s cvjetovima :)
Neka se sve zeleni
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 19:40

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 19:35

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 19:28

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 19:24
evo meeeeeeeee ime moje..ajd kad si digla temu da ubacim i koju slikicu

Vir
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 19:12

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 19:12
Kameeeenjaaaaaaaaaaaaaaaaaaar javi se!!!!!!!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 09:42
Planiraj mista za krizanteme,stavljene su na ukorjenjivanje!
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 22:47
a da im otvoriš suncobran za vrijeme najveće vrućine?
ozbiljno mislim, bez šale, i ja na balkonu imam jedan suncobran, ljeti i kad se sjetim otvorim ga samo zbog nekih biljaka kojima smeta zvizdan
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 22:43
Rascvjetani kaktus je posebno lijep.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 22:25
je natalija to je taj ,predivan je ..zato ja necu da kaktuse i sukulente nosim odavde neka ih na ocima da ih gledam,a jadni nemaju hlada ni malo,ajd za kaktuse nije problem al sukulenti neki ne trpe jako sunce...morat cu nesto smislit za njih ,kupit neku biljku (mora bit sukulent) da im pravi hlada malo

Vir
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 22:19
 kako je lipiiii..... smile227 je li to onaj što si dilala na kavi kad smo bili kod tebe?
stvarno je predivan
blago ti se - izađeš na terasu i sve vidiš,. a ja ko muva bez glave moram na sto strana
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 21:58
milice smile78
11111 nadamo se da je crveni
belić ,sredito
palcice dosla t k meni da vidis tima moga ,evo ti jedna smile78to je zato jer znam kako se osjecas dok ga gledas

Vir
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 77>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.