Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 58> |
Korisnik | |
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiorella, jako je lijepa.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Emilly,Fiorella
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Ovo je ona nova stapka o kojoj sam pricala da raste. Je mala je al ce narasti.
![]() ![]() ![]() ![]() A ovo je moja nova ljepotica ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Čudan izgled, ha
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Vidjela sam da mi je bijela opstala pa sam odlucila pokusati s ovom. Bila je na snizenju i odlucila sam si ju priustiti umjesto slatkog
![]() |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
maslacak, bas ti je posebna nova dejica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
maslačak
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Hvala curke. Vjeruj mi nakraju ipak pojedem nesto slatko samo drugi dan
![]() koliko vidim uvijek ovu jednostavnu vrstu nude po centrima, znaci li to da su druge teze za odrzavanje ili? Ja sam definitivno pocetnik u svemu a poso su mi divne htjela bi i neke druge probati al me iskreno strah da ih ne unistim. |
|
![]() |
|
Ja ti isto imam samo tu -jednostavnu- vrstu....phalaenopsis.....ove mi dobro napreduju pa se nisam usudila kupiti druge vrste....sta je sigurno, sigurno je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Nisu druge teže za održavanje, samo im treba pogoditi uvjete
![]() Recimo, meni cimbi baš ne uspjevaju. Nemam hladnu sobu za njih preko zime... Ako želite pokušati i sa drugim vrstama, preporučila bi vam dendrobiume. Njima treba sve isto kao i phalovima |
|
![]() |
|
Moja nova dejica, zasad samo jedan cvijet......
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivna! Baš po mom ukusu
![]() Obožavam sve varijante točkastih |
|
![]() |
|
Ovo mi je prva tockasta i nadam se da je ovo tek pocetak njene cvatnje.
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Ova ljepotica ne prestaje cvasti već godinu i pol, i to pod napadom vunastih ušiju.
![]() By bistra at 2012-05-07 |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ajme, prekrasna je, izgleda da joj uši baš pašu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Kakva bi bila da je nista ne napada???? Moj ![]() |
|
![]() |
|
Hvala curke. To je valjda takva vrsta, zalijem je jednom tjedno i to je to. Valjda zato jer je poklon od svekrve
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Upoomoc...ne znam sto je s mojom dejicom...krenuli joj padati i zutiti pupovi prije par dana...ostala samo dva i sad vidim da su i oni pozutili
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |