Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 120> |
Korisnik | ||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...bijelo još ne cvate...čekam i čekam...vidjet ćemo... poslala sam pusu u Međimurje...ulovi dio! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Fani, nikad nije kasno...cvijetići i listići nas uvijek razvesele! Pusa preko gora i dola stiže i do tebe! |
||
|
||
![]() |
||
|
...joj...
![]() Baš me razveselila! |
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
lovro baš su ti lijepe biljčice
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Natalija, i sve/i druge/i!
![]() Lovrek je zaspal, a da ga ne probudim, provest ću to vrijeme na CIF-u... ![]() Čitala sam u više navrata na više mjesta kak pojedini dobronamjerno kritiziraju kaj ponekad pošaljemo uz jednu poruku jednu sliku...... Nego, nek me još neko priupita zakaj puštamo sliku po sliku po jednoj poruci!!! ![]() ![]() ![]() Sinoć sam obradila je 5-6 slika i nekaj sprčkala i fiiijuuuuuu......moram z nova! Prije peške na Bistricu došla, nek slike postavila! ![]() al evo, pogled na cvećke, mi opet vrati " utrošenu snagu"i nanovo! ...ovo dva lotusića sam dobila za 5 kn na placu...striček časti s jednim malo rahitičnim... ![]() ...a sad na dalje moj ulov iz Ludbrega... šareno ![]() ![]() ...šarenolisni puzeći (padajući) abutilon...mislim da tamno crvenog cvijetića... ![]() ...puzava (padajuća) ukrasna kopriva... ![]() srebrni koraljić...ili...???ne znam ime..to sam ja tak nazvala ![]() ![]() ...hmmm...vele vanilija??? nisam sigurna..ili mi nos štrajka! ![]() ...jedan plavi ljepotan... ![]() ![]() ...opet jedan, ili jedna, plavi ljepotan....slaba sam sa imenima ![]() ![]() crvena delosperma...a kak još, opet neznam! Al, znate kaj...kak god neznam imena puno biljčica, jučer sam na nekim štandekima znala više od prodavačica! ![]() ...dupli ostić boje...koja boja bi to bila??? ![]() ![]() puzavi ružmarin...dobila sam sjeme (hvala!), al mi se čini da ništ ne niče, pa ak i nikne, bumo se dogovorile, ne? ![]() ...bijeli krumpirko... ![]() ...znam samo da je fuksija...jel to ona vrtna možda???..i dal, ako je, može kod mene u vrtu prezimiti??? ![]() ...mala žuta margaretica... ![]() ...eto, to je moj ulov...mreža je bila puna! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Dobar ti je ulov, sviđa mi se.
Ta vanilija se zove helikopter ![]() |
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
|
Otok, ok, helikopter, bude lako za zapamtiti!!!
![]() a sad malo po dvorištu... klimatis...konačno lijepo cvate...bolje reći...peseki ga konačno ne maltretiraju... ![]() ![]() vrtna tradescantija... ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...weigela...lani sam si zapelala malo prije Uskrsa ...reznica od bakine roze...kod mene pa skoro bijela...
moja mlada biljčica... ![]() ![]() ![]() ...a ova mama weigela...roza ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Jako lepe biljčice si kupila na tvom placu !
![]() ![]() ![]() ![]() Lovrek, ja te lepo prosim ![]() ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
|
...i ove "visibabe"
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Lijepo si se ponovila,zbog nas raste broj uzgajivača cvijeća,a nas jako veseli.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...gospođe perunike, tj.gospoda irisi su također procvali, ne bogato, al za prvu godinu OK!...onak , za upoznavanje!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...poljski klinčić se šepuri na mojoj cvjetnoj gredici...
![]() geranium... ![]() počeli su mirisati i klinčići...ovaj se voli valjti u blatu ![]() ...evo... na forumu sam naučila da je ovo rožac...nije si još ni on uzeo maha u cvatnji...ovo je izvidnica... ![]() ..a ovaj je došel sa mnom iz Njemačke u jedanaestom mjesecu, i mala grančica budleje i euforbijice...primile su se i one... ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
perunike su jako lijepe, volim ih vidjeti u svim bojama:)
klimatis mlad i cvjeta ![]() |
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|
Krasne perunike!!!
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
ajmeeee koliko divotica u tebe! lijepo si se ponovila mogu ti reći! boju onog ostića ja bi nazvala tamno purpurna!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Vrt ti je svakim danom sve ljepši,a lijepo cvijeće si kupila |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
Free, da znaš da sam zaboravila..rekla si mi jednom...al moja glava luda...ak ne najdem još gdje, ovu moju buš ti dobila! Kava??? Kava! Možeeeeeeeeee! |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |