Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt by Maris
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt by Maris

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 102>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 12:16
moji komplimenti za prelijepo cvijeće, posebno su  mi krasni hibiskusi i kombinacija sukulenata u velikoj tegli. Već dugo nisam vidjela kalikant u nečijem vrtu, zadivljena samClap.
pozdravček
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 12:43
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

moji komplimenti za prelijepo cvijeće, posebno su  mi krasni hibiskusi i kombinacija sukulenata u velikoj tegli. Već dugo nisam vidjela kalikant u nečijem vrtu, zadivljena sam[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />.
pozdravček

Hvala .Kalikant imamo godinama.Do nedavno mu nisam znala pravo ime,oduvijek ga zovemo ananas biljka .Sad je period kad najintenzivnije miriše po ananasu.
Na vrh
sanjalica4 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 257
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 11:00
prekrasno...sve pohvale gazdarici LOLLOLLOL - to je kod mene (odakle sam ja) jedan veliki kompliment. to bi znacilo da je sve savrsenoWink
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 12:10
Evo malo tulipana!

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 12:20
Originalno poslano od člana sanjalica4 sanjalica4 napisao:

prekrasno...sve pohvale gazdarici LOL

Hvala. A ti mislila ja gazdarica

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 12:41
Što smo zgodni i lijepi! A znamo i lijepo pozirati!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 12:55
Tulipani ti oduzimaju dah smile141 a peseki su ti krasni,baš volim ovu pasminuHeart
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 13:04
Vole se sunčati na terasi,a ja svako malo škicnem da mi ne pojedu koji cvjetić.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 13:13
Što Maris, ovi ljepotani hoće pojesti koji cvjetić?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 13:16
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Što Maris, ovi ljepotani hoće pojesti koji cvjetić? [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

Vole isprobati.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 13:21
Dok ne probaju,ne znaju dal valja ili neLOLWink
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 13:30
Maris,Teica! Curke sad ste me baš nasmijale!
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 13:45

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 13:46

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 13:48
Ajme smile227 maris,draga smile55 bravo za fotke
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 13:57
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Ajme [IMG]smileys/c029%5b1%5d.gif" align="absmiddle" alt="smile227" /> maris,draga [IMG]smileys/emot112.gif" align="absmiddle" alt="smile55" /> bravo za fotke

Hvala ti draga Tea .
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 14:00
Ajme Maris kod tebe kao u cvjetnoj priči! Draga! ( A usput bi mogla malo i sandučić isprazniti,ne mogu ti poslati pp,već drugi mi otišao u vjetar! )
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 14:19
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Dok ne probaju,ne znaju dal valja ili ne[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

Sad sam vidjela ovaj post. Upravo tako Tea,a ja se pitam,možda puževi?
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 14:22
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Ajme Maris kod tebe kao u cvjetnoj priči! [IMG]smileys/emot25.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot25.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot25.gif" align="middle" /> Draga! ( A usput bi mogla malo i sandučić isprazniti,ne mogu ti poslati pp,već drugi mi otišao u vjetar! [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />)

Hvala draga Monstera .
Sandučić je .
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 14:23
Samo ne puževiLOLLOLLOLTakav kaos ti ne treba...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 102>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.