Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 137> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari draga, predivan ti je vrt, a šeboji su jednostavno fantastični...sve si mislim da ću krenuti u žicanje
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasni šeboji, hosta je divna, medvjeđi luk, sedum sieboldi u cvatu, baš lijepo
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Sve je
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja imam jedan mali djelić tvog luka,imao je samo dva cvjetića,možda će se i moj raširiti i bili tako lijep kao tvoj,sedumi su mi posebno lijepi,a šeboji mirišu do mene
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijepo cvijeće, idiličan vrt ko iz bajke
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
stvarno je dekorativan taj luk...sviđa mi se
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
posjetila i ja tvoj vrt ...sviđa mi se gredica medjveđeg luka
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
antonija uvijek mi podigneš samopouzdanje
stefica.n istina, miriše enrikova nona je, jako se širi, no ovdje stanuje već godinama misty-da naravno, tako lijepi i mirisni anabistrica strpljenja, i kod tebe će Anaida jako malo ga koristim, samo dok ima mlade listove R.Sara očekujem te uskoro moon hvala, sad znam pravi naziv (sedum sieboldi) magnolija ma nego mali kaktus to je nada koja nas drži gospina trava idiličan samo onima koji to prepoznaju Gricka drago mi je što si svratila kamenjar hehe, da vi znate kako sam ga ja prihvatila samo zato što je već bio tu..onda bi se i vi smješkali ...a evo jedna sličica iz dvorišta...dok je pošišao travu, moj prijatelj se jako izmučio, nije mu bilo do slikanja ![]() ![]() ...moja mala rođakinja Mia uživala je sa mnom prije košenja, u visokoj travi , tratinčicama i maslačkovim "lampašima", pravile smo i "prdeljke", male sviraljke..bilo je to na 1.maj ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
mala je slatka ko bombončić,a ovaj pesek u tvojem dvorištu vrlo sličan mojoj Beli:
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
RS jesu slični su Dren i Bela
![]() ..curica je Zagrepčanka ali voli jako boraviti u Kutini.. kako i ne bi.. evo nekoliko friško slikanih ![]() ![]() free image hosting ![]() žuta perunika mi prvi put cvate ![]() i prva svibanjska ružica ![]() divlja, ali ja joj se jako radujem, jer sam se rodila kad su procvale prve ruže u mom kraju |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mari , evo mlade rabarbare koja je iznikla ovoga proljeća.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo je stara rabarbara, koja po zimi nestane a u proljeće opet izraste. Oprosti što sam na tvoju temu stavila ove slike, a htjela si ih vidjeti. Ako ne želiš da budu ovdje, javi pa ću ja maknuti.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo je kod tebe Mari, rascvjetano, prirodno, veselo...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e takvi i kod mene rastu mladi listovi, to je to ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
kod mene je sve prirodno, ja sam svibanjsko dijete ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve kod tebe sjaji - i Venera, a i mjesec si slikala.
Lijepo ti je u vrtu. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
neka su te obradovale zute perunike, obozav ih
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Mari draga jel ti to imaš 2 vrta? Triba mi god.odmor da ih obiđem!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Nadam se da se danas slavi i uživa , turski karanfil ti je procvjetao , još jednom sretno!
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |