Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ljiljani - Lilium
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ljiljani - Lilium

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 64>
Korisnik
Poruka
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 09:16
Hvala Vam na odgovoru i dobrodošlici! Evo spremam se na sadnju, iako su drugi ljiljani već dosta izrasli, nadam se da će i ovi sada posađeni cvjetati ove godine... Baš ste me razveselili, znači mirišu svi orijentalci! Clap
Jedva čekam da i ja priložim koju sliku, a do tad ću uživati i opet u Vašima...
Gledajuć Vaše slike dobila sam ideju za mjesto i kombinacije, a sa Bakom Beom se potpuno slažem da se sa ružom možda previše natječe, pa ću ih kombinirati sa nekim jednogodišnjim cvjećem, možda cinijama...
Hvala Vam što dijelite svoje znanje i iskustvo na ovom forumu! Puno sam od Vas naučila!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 09:34
vila2,orijentalci se inače kasnije sade od azijata tako da te to ne brineThumbs%20UpMeni su izrasli većinom svi oni koji su posađeni u jesen.Jedino nemoj zaboraviti lukovice posaditi na malo veću dubinu.Sve zavisi od veličine lukovice ali 15tak cm bi trebalo biti dovoljnoThumbs%20Up
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 09:05
Ovo mi je prvi ljiljan da ima 6 pupova smile213 Baš sam ponosna i sretna radi njegaHeartNadam se da neće ni jedan stradatiEmbarrassed...

Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 09:13
Tea, cestitam bas sam sretna zbog tebe......i nadam se da ces nas uveseljavati slikicama kad malo odraste. Koja je to vrsta?
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 09:21
Originalno poslano od člana bugic bugic napisao:

Tea, cestitam bas sam sretna zbog tebe......i nadam se da ces nas uveseljavati slikicama kad malo odraste. Koja je to vrsta?

Hvala ti smile78...bez brige,bit će još slikicaWinkSamo sam htjela svoju radost i veselje podjeliti sa vamaEmbarrassedJoš nisam imala ljiljan sa toliko pupova pa sam ga morala slikatiBig%20smileTo je azijat,a točnu vrstu ću napisat kad bude cvjetao jer sad ne znam koja je boja a sliku sa nazivom sam sačuvalaThumbs%20Up
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 09:25
Bas ce ti biti krasno to iscekivanje, jer ne znas koja je boja .......ma to je nevazno...najsretniji je covjek kad sam uzgoji ovo cudo od prirode, zar ne?
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 10:07
Da,bugic,baš takoClapKad sam kupila lukovicu nisam dobila onu oznaku što se zapikne u zemlju da se zna koja je boja a kako sam isti dan sadila više lukovica,svaku u svoju teglu tako sam zaboravila na bojeLOLBaš kao što si i sama rekla,to je slatko iščekivanje bojeLOLDržimThumbs%20Upda i tebe tako obradujuEmbarrassed
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 13:21
Prekrasno Tea,jedva čekam da procvjeta.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 13:25
maris smile73  
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 13:45
Odlično!!Počelo je odbrojavanje,još malo i eto nam cvjetova ljiljana..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 14:16
Haha,to si dobro reklaThumbs%20UpAl strpit ćemo se još maloWink
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 09:47
Tea, i ja sam jutros od srece kao i ti kad sam otkrila cetiri pupica na jednom ljiljanu, a ocekivala sam da bar procvjeta jedan cvjetic.....nadam se da ce pupici opstati.....morala sam to podijeliti s ljiljanoljupcima, jer su mi to prvi u zivotu

Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 09:51
Otkrila sam i ovo cudo...dali netko zna kad on cvijeta.........na kartoncicu pise za sve ljiljane da cvjetaju u isto vrijeme...ali mislim da ovaj nesto kasnije

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 14:48
Originalno poslano od člana bugic bugic napisao:

Tea, i ja sam jutros [IMG]smileys/emot177.gif" align="middle" /> od srece kao i ti kad sam otkrila cetiri pupica na jednom ljiljanu, a ocekivala sam da bar procvjeta jedan cvjetic.....nadam se da ce pupici opstati.....morala sam to podijeliti s ljiljanoljupcima, jer su mi to prvi u zivotu [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />[IMG]http://i1070.photobucket.com/albums/u484/bugic1/P5050009.jpg" />

Jupiii,baš mi je drago.Bravo,bit će cveteka smile126
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 16:54
Imam ga i ja bugic.I moj je od ratarice, samo mi prošle godine nije cvjetao.Ove godine se nadam cvjetu.To je trubasti ljiljan,ja ih imam3-4vrste.Imami afričku kraljicu i regale,pink perfection i koji još zaboravila sam..Cvjeta iza azijata od prilike kada i orijentalni..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 18:26
alisa
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 18:28
Tea...bit ce, bit ce...
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 20:48
cure lijani su vam prekrasni i već imaju pupoveClapbiti će uskoro lijepih ljiljana, bugić ovo je moj  od prošle godine Pink perfekcijon

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 20:57
Alisa gdje si nabavila regale nikako neuspijem naletjeti na njega a već ga želim godinama i ove godine sam imala plan da si nabavim još koji ljiljan ali mi je plan propaoConfused nadam se da ću na jesen ipak uspjeti nabaviti koji i da ću biti u ZG kada budu u prodajiWink
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 21:10
blue sky, kako je visok taj ljiljan...vauuuu....sto se tice ljiljana u zg....mislim da je najbolja ponuda pocetkom ozujka. Ja sam trazila ujesen, ali rijetko gdje sam ih mogla naci.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 64>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.