Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 133> |
Korisnik | |
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divne su ti ruže ali Lavanda je najljepša ruža od svih.Psić je jako sladak.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e pa dakle ovo je naš novi ljubimac odnosno prijatelj moje Lavande ,dobila ga je za 6-ti ročkas,jest mrvicu ranije ali smo ga morali preuzeti ,dakle nemoram niti reči da je maza samo taka..
![]() ![]() ![]() pa moje ružice
![]() ![]() ![]() ![]() pa mini
![]() ![]() apsolutno ovdije kod mene ružama treba puno više vremena da dođu k sebi ili nakon tri godine napreduju ili jednostavno se osuše
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo evo stavit ću ih makar nema bogzna kaj al peglam pa imam vremena
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo mene u šetnjicu, ali nema novih slikica, ma nema veze pustiti ću koju slinu na starima.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Duda, salata nije vazno gdje raste, vazno je da ti izraste, jedino sam je ja trazila medju gozdjem, na lozi, he,he.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma kod tebe sve buja,moja loza tek pustila listiće,a salata je baš zgodno posađena
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala svima na dolasku drago mi je da mogu još s nekim podijelit svoj vrt ....nego Free baš mi drago da se crnac uztočkao
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam se nasmijala salati,to još nisam vidjela,ali i uživala sam u šetnji po lijepom vrtu.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Odlicna ideja za salatu...A loza fakat napreduje moja jos ni blizu tvojoj...
![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Došla sam samo da te obavijestim, da si me ohrabrivši me da odrežem crnoglavcu glavu, učinila jako dobro djelo, danas sam primjetila nekoliko točkica koje se jućer nisu vidjele-nisam se usudila brojati, ali ima ih, mladih glavica po deblu !!! ![]() A sada sm našla kod tebe toliko lijepih slikica da sam uživala u lijepom bilju, lijepim slikicama tvoje Lavande !! Lijepi pozdravčić ti ostavljam !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Divno je ovo šarenilo u tvom vrtu. A mali cvijetak u crvenom najljepši !!!! |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hoste u mediteranskom vrtu...sjećaš se tih razgovora? Zaista su predivne, super izgledaju...
Baš lijepo da si nas upoznala s jednim tako krasnim mjestom, baš pravi raj za klince, a Lave je sve sličnija tebi
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divno ti sve napreduje. Ali heuchera mi je favorit. jednostavno divna boja .
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
doći ćemo na salatu kad budu glavice he.he,...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pozdrav ajama i dijana 7566
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
baš si dosjetljiva sa salatom svaka čast
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Baš je lijepo.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
a ovo nema baš veze sa mojim vrtom ali ima sa našim otokom Murterom ,blizu nas ima farma Kukurin koju drži jedna mlada familija entuzijasta tu se našlo hrpa raznih magarčića,konja,pasića,lisica pa čak i jedna užasno smiješna vijetnamska gica al nju nismo mogli slikat jer se povukla u duboku hladovinu..eto htijela sam malo pokazati i ovo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ups kriva slika opet grožđe
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
dakle već sam bila pokazala ovu viseću košaru nije baš da luduje od raskoši ali su možda interesantni ovi viseći zečići-zijevalice
![]() evo i prvog cvijeta
![]() jedina artičoka koja je jako narasla evo dala je i prvi pupoljak
![]() danas sam morala već vezati lozu,skidati zaperke toliko je narasla
![]() i molim bez smijanja...ovako sadimo salatu mi koji nemamo veliki vrt za povrće
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |