Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 152> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije mi jasno za lavande,ružmarin i oleander.Moji su ofureni ali živi.Oleander je čak neuništiv.Uvijek izbije iz žila.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
nažalost, tako je Kiki...nadam se da će i moji oleanderi potjerati iz žila
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
heuchera s roza cvjetićima, achimenes, tradescantije, begonijica..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hvala Mari, tvoja tekoma raste polagano u Senju, u društvu moje stare koja je ovo proljeće najednom oživjela...ja sam više bacila oko na tvoje šeboje
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Moja tekoma je godinama bila zatirana od mame.Lani smo je otkrili i pustili da raste.Sad se smrzla i opet počinje od nule,a taman sam mislila da će ispuniti jednu rupu u ogradi prema susjedu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki, ona ti brzo napreduje, naročito ako ima već razvijeni korijen
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
jutros su me dočekala dva cvjeteka oxalisa:
![]() ![]() ne mogu odoljeti da ne stavim njenu fotku koliko mi je draga i lijepa:
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Sara imaš jako puno preljepih heuchera, a ova na zadnjoj slici je stvarno posebna. Nije ni čudo što joj ne možeš odoljeti!
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
aaaa kak je guba jel oxalis kucna ili vanjska biljkica? bas je neobicna ..
![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sara, jako mi je lijepa tamna djetelica sa ova dva bijela, njezna cveteka.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sarice, zaista je tvoj balkonek kao bolje opremljeni mali rasadnik u gradu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Na tvom balkonu je pravo bogtstvo Saro, a ovo prelijepo je....što?
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
draga mysti, to ti je bakopa...malo se razlikuje od bakope na koju smo navikli jer ima veće cvjetove...nabavila sam je u jednom rasadniku u Klari.
Drago mi je da ti se sviđa i ja je volim
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo, rascvjetano, oku ugodno......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
heuchera je zaista divna, kao i sve ostalo!
![]() |
|
![]() |
|
ovaj oxalis ne podnosi kontinentalnu zimu pa ako ga posadiš u hladovinu vrta, na jesen ga moraš izvaditi da bi ga sačuvala od smrzavanja
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne kombinacije cvijeća!
Posebno ova bijela ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
ja ću samo jednom riječju izreći divno
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kad bih pobrojila koliko različitih biljčica imaš na balkonu - mislim da bi se svi začudili. A tako su ti sve divne, njegovanje, baš te vole, bolje reći uzvraćaju ti ljubav svojim divnim izgledom.
ne bih ništa izdvajala, jer mije to nemoguće
|
|
![]() |
|
Lantana, cvijetićljubac, moon...hvala vam cure, uvijek se veselim vidjeti vas ovdje
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |