Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klematis  - Clematis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klematis - Clematis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 136>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
brunda View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brunda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 17:23
prekrasni su vam clematisi smile55
ja sam svog presidenta kupila prije 13 dana i raste kao blesav. po mojoj procjeni oko skoro pola metra u ova dva tjedna, ali nema još niti jedan pupoljak. dok željno iščekujem svoj prvi pupoljak uživam u vašim ljepotanima Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 21:55
Moji su procvjetali, najavili su kišu pa sam ih na brzinu sliknula, mada sam htjela slikati kad se više pupova otvori, jer su krcati, no strah me najavljanih velikih pljuskova...pa evo

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 21:52
matilda - nema te riječi pohvale koja bi se mogla napisati i opisati tu ljepotu
Na vrh
Nina22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 215
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 19:50
matilda
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 17:28
Prekrasan Multi Blue Matilda!!!!smile39
Neka se sve zeleni
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 16:17
Svi klematisi su vam predivni, ali ovaj matildin ... WOW !

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 16:06
Matilda koja je ovo vrsta, koliko je star, jesi li ga orezivala i kada. Zaista je prekrasan. Ja imam w.nike, jutros je otvorila prvi cvijet, ali pupova nema baš puno pa neće biti ni cvijeta, ne znam kasnije. Takodjer imam pillu i the president. I oni imaju samo po par pupova koji će ovih dana procvjetati, ali ni iz daleka to neće biti kao kod tebe. Ajde, otkrij nam tajnu. Je li u pitanju vrsta, smneštaj u posudu ili neka posebna njega.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 15:33
matilda moj je ista vrsta i ima dosta cvijeta,ali ovaj tvoj....fantazija
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 15:15

smile227smile203oči da ti ispadnu od ljepote.........ja imam pillu i dr.ruppel,ali tek sam ih ovog proljeća presadila van,pa su klinci smile218igrali nogomet i naravno,potrgali grane,pa sad jadni klematisi istjerali iz zemlje,ma glavno da su živi,narast će.........

"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 14:25
Prekrasni klematisiClapClapClap

evo da se pohvalim i ja sa svojim

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 10:33
zribal hvala na odgovoru, nadam se da ću uspijeti. 
belica,zagreb
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 10:30
Gricka, Klimatis, hoya,...
predivni su vam Clap. Ne znam koga da izdvojim; mogu se samo diviti predivnim bojama cvjetića.
zribal Thumbs%20Up

Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 09:23
Teško je odgovoriti na ovakvo pitanje, čak i kad je korjen svjež, velik i zdrav dogodi se da biljka jednostavno usahne. Ovako, dobro si postupila u teglu, pa u hlad, održavati zemlju vlažnom ali ne mokrom i čekati. Kad se pojave prvi novi listići bit će to znak da je ukorijenjen i da je uspjeh tu. Ako uvene ne trebamo komentar. Želim ti sreću i brzo ukorjenjivanje, zaista se isplati pomučiti oko njih. ja sam svoja tri kupila na jesen, posadila direkt u zelju i strahovala cijelu zimu. Medjutim, unatoč izuzetno hladnoj zimi, kasnoj sadnji itd. danas je moja w.nike dala prvi cvjetić. Baš me razveselio. Uskoro će i drugi. Zanimljivo pupovi se dugo formiraju, nadam se da tako dugo traje i cvijet. Vidjet ću.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 05:50
divim se clematisima već dugo ali do sad ni jedan nisam imala jer nisam imala mjesta. Do jučer he. puno sam čitala i čitala o njima, ali pošto su mi nepoznati imam jednu dilemu.
Jučer sam od susjede dobila jedan stari korijen s 2 mala izdančića, korjen je nekako malen i kao suh, pa sam odlučila staviti ga u teglu isprva, mene zanima da li imam šanse da bude nešto od njega. Stavila sam teglu u sjenu.
belica,zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 21:35
krasni su vam, hoya, nadam se da ćeš otkriti bolnu točku tvoga klematisa, jer stavrno je divna ta kombinacija.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 21:27
Prelijepi klematisi. Ne zna se koji je ljepši......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 20:48
Hvala ti Gricka. Inače su mi ove godine jako obilno procvali i ogromni su cvijetovi.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 12:42
Baš je lijep Nono
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 12:34
krenulo je i kod mene

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 07:07
Ja mislim Hoya da je to od nedostatka svjetlosti i sunca. Inače, jako su ti lijepiTongueTongue
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 136>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.