Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 136> |
Korisnik | |
brunda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasni su vam clematisi
![]() ja sam svog presidenta kupila prije 13 dana i raste kao blesav. po mojoj procjeni oko skoro pola metra u ova dva tjedna, ali nema još niti jedan pupoljak. dok željno iščekujem svoj prvi pupoljak uživam u vašim ljepotanima ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
matilda - nema te riječi pohvale koja bi se mogla napisati i opisati tu ljepotu
|
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
matilda
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasan Multi Blue Matilda!!!!
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Svi klematisi su vam predivni, ali ovaj matildin ... WOW !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Matilda koja je ovo vrsta, koliko je star, jesi li ga orezivala i kada. Zaista je prekrasan. Ja imam w.nike, jutros je otvorila prvi cvijet, ali pupova nema baš puno pa neće biti ni cvijeta, ne znam kasnije. Takodjer imam pillu i the president. I oni imaju samo po par pupova koji će ovih dana procvjetati, ali ni iz daleka to neće biti kao kod tebe. Ajde, otkrij nam tajnu. Je li u pitanju vrsta, smneštaj u posudu ili neka posebna njega.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
matilda moj je ista vrsta i ima dosta cvijeta,ali ovaj tvoj....fantazija
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Prekrasni klematisi
![]() ![]() ![]() evo da se pohvalim i ja sa svojim ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
zribal hvala na odgovoru, nadam se da ću uspijeti.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Gricka, Klimatis, hoya,...
predivni su vam ![]() zribal ![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Teško je odgovoriti na ovakvo pitanje, čak i kad je korjen svjež, velik i zdrav dogodi se da biljka jednostavno usahne. Ovako, dobro si postupila u teglu, pa u hlad, održavati zemlju vlažnom ali ne mokrom i čekati. Kad se pojave prvi novi listići bit će to znak da je ukorijenjen i da je uspjeh tu. Ako uvene ne trebamo komentar. Želim ti sreću i brzo ukorjenjivanje, zaista se isplati pomučiti oko njih. ja sam svoja tri kupila na jesen, posadila direkt u zelju i strahovala cijelu zimu. Medjutim, unatoč izuzetno hladnoj zimi, kasnoj sadnji itd. danas je moja w.nike dala prvi cvjetić. Baš me razveselio. Uskoro će i drugi. Zanimljivo pupovi se dugo formiraju, nadam se da tako dugo traje i cvijet. Vidjet ću.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divim se clematisima već dugo ali do sad ni jedan nisam imala jer nisam imala mjesta. Do jučer he. puno sam čitala i čitala o njima, ali pošto su mi nepoznati imam jednu dilemu.
Jučer sam od susjede dobila jedan stari korijen s 2 mala izdančića, korjen je nekako malen i kao suh, pa sam odlučila staviti ga u teglu isprva, mene zanima da li imam šanse da bude nešto od njega. Stavila sam teglu u sjenu. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
krasni su vam, hoya, nadam se da ćeš otkriti bolnu točku tvoga klematisa, jer stavrno je divna ta kombinacija.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepi klematisi. Ne zna se koji je ljepši......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hvala ti Gricka. Inače su mi ove godine jako obilno procvali i ogromni su cvijetovi.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Baš je lijep Nono
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ja mislim Hoya da je to od nedostatka svjetlosti i sunca. Inače, jako su ti lijepi
![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |