Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Orhideje i mesožderke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Falenopsis - Phalaenopsis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Falenopsis - Phalaenopsis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 58>
Korisnik
Poruka
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 16:02
Fiorella, jako je lijepa.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 13:01
Emilly,Fiorella  smile120   Bravo cureClap
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 23:34
Ovo je ona nova stapka o kojoj sam pricala da raste. Je mala je al ce narasti.LOL  Ispricavam se sto malo cudno izgleda Embarrassed Tek kad sam stavila sliku skuzila sam da je smijesna LOL

A ovo je moja nova ljepotica smile76

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 23:57
smile227 Baš je ljepotica !!!!!

Čudan izgled, ha Cool
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 00:02
Vidjela sam da mi je bijela opstala pa sam odlucila pokusati s ovom. Bila je na snizenju i odlucila sam si ju priustiti umjesto slatkog Embarrassed
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 09:10
maslacak, bas ti je posebna nova dejica ....to ti je dobra zamjena za slatko.....ja da to radim imala bi cvjecarnu
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 09:46
maslačaksmile71   smile177
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 14:41
Hvala curke. Vjeruj mi nakraju ipak pojedem nesto slatko samo drugi dan LOL
koliko vidim uvijek ovu jednostavnu vrstu nude po centrima, znaci li to da su druge teze za odrzavanje ili? Ja sam definitivno pocetnik u svemu a poso su mi divne htjela bi i neke druge probati al me iskreno strah da ih ne unistim.
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 17:54
Ja ti isto imam samo tu -jednostavnu- vrstu....phalaenopsis.....ove mi dobro napreduju pa se nisam usudila kupiti druge vrste....sta je sigurno, sigurno je ...vrlo su lake za odrzavanje, a cvjetaju veci dio godine. Vjeruj mi nekima ni one nisu   -jednostavne- vrste za odrzavanje.....Vjerojatno ce ti odgovoriti netko tko ima druge.
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 18:40
Nisu druge teže za održavanje, samo im treba pogoditi uvjete Wink
Recimo, meni cimbi baš ne uspjevaju. Nemam hladnu sobu za njih preko zime...
Ako želite pokušati i sa drugim vrstama, preporučila bi vam dendrobiume. Njima treba sve isto kao i phalovima
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 23:38
Moja nova dejica, zasad samo jedan cvijet......
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 08:44
Predivna! Baš po mom ukusu Wink
Obožavam sve varijante točkastih
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 21:02
Ovo mi je prva tockasta i nadam se da je ovo tek pocetak njene cvatnje.
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:03

By bistra at 2012-05-07
Tena 28.3.2010
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:04
Ova ljepotica ne prestaje cvasti već godinu i pol, i to pod napadom vunastih ušiju.

By bistra at 2012-05-07
Tena 28.3.2010
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:28
smile227 Koliko cvijetova!! Predivna je
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 23:44

Ajme, prekrasna je, izgleda da joj  uši baš pašu  LOL.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 09:18
Originalno poslano od člana d.i.n.a. d.i.n.a. napisao:

Ova ljepotica ne prestaje cvasti već godinu i pol, i to pod napadom vunastih ušiju.

By bistra at 2012-05-07

Kakva bi bila da je nista ne napada????
Moj
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 13:19
Hvala curke. To je valjda takva vrsta, zalijem je jednom tjedno i to je to. Valjda zato jer je poklon od svekrve
Tena 28.3.2010
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 17:52
Upoomoc...ne znam sto je s mojom dejicom...krenuli joj padati i zutiti pupovi prije par dana...ostala samo dva i sad vidim da su i oni pozutili ..nije mi jasno sto se dogada??? Cvijetovi svi zasad stoje na mjestu. Jel imao netko takav slucaj??
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.