Buhač - Chrysanthemum cinerariifolium |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morana ako nisi nabavila a vidim da tražiš Buhač javi se ima ih u prirodi oko mene pa ti mogu poslat. Ako sutra ne bude kiše slikat ću da možeš vidit. |
|
Sponzorirani linkovi | |
sanjalica4
Pustio korijenje Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako netko zeli kupiti Buhac evo mail od gos. Mladena koji prodaje - botanica.nova@gmail.com
sadnica je 15kn/kom a prodaje po 6kom u paketu. kupila sam od gosp. buhač sadnice i moram reci da sam jako zadovoljna i da su sadnice zdrave. |
|
LjiljanaPegasus
Novo sjeme Pridružen: 04 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otkrila danas ovaj forum, slučajno tražeći neke info o buhaču, dalmatinskoj krizantemi ili divljoj margaritelici, kako ga još zovu ...
Eh, tako blizak, a tako dalek, taj neobičan cvijet. Ta neobična, a tako obična biljka. Dok smo bili mlađi, svi smo trgali nježne latice gledajući "voli, ne voli?" ako smo počeli s voli, uvijek je na koncu ostalo "voli" i svi smo bili jako happy ... Davno bijaše to vrijeme, a buhač, taj nježna margaritelica ili kako ga god zvali cvijeta i raste uokolo, ne zamjećen ...
Šteta ... šteta, a još i više što ni danas, nakon ne znam koliko vremena od otpočinjanja projekta revitalizacije uzgoja buhača u Dalmaciji niti na netu nema nikakvih podataka za brojne zainteresirane ...
Dobro vas našla cvijetni narode forumski, drago mi je da sam tu s vama. Inače pripadam jednom drugom svijetu i nekim drugim forumima, ali bilje oduvijek jako volim i strašno me zanima.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Ljiljana
Imaš pravo za buhač, nekad su ga ljudi kod nas na Braču puno skupljali i prodavali, a sada ga više nitko ne bere. Ja sam ga presadila u vrt i jako je dekorativan kad je u cvatu. |
|
život je more
|
|
LjiljanaPegasus
Novo sjeme Pridružen: 04 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod nas (Pegasus, Šibenik) ima ga jako puno samoniklog ... posebno na sunčanim djelovima uoklo manježa ...
Mene jako zanima i rado bi se malo više pozabavila njime, no tako je teško, gotovo nemoguće, doći do bilo kakvih podrobnijih informacija :(
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno izgleda, Lantana!!
Ljiljana Pegasus na ovoj temi na prvoj stranici imaš mnoštvo linkova pa za početak kreni tako u istraživanje.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
zeljko58
Novo sjeme Pridružen: 01 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanima me da li mogu presađivati buhač u ovo doba godine...tj, može li se sa cvijetom presađivati.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja sam pronašla i ovakav Buhač,da li ga netko ima?
Da li je netko pokušao dobiti ovu vrstu iz sjemena? |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam na Floraartu kupila teglicu buhača. Zanima me, ako ju posadim u vrt, hoće li sama po sebi "tjerati" nametnike s okolnog bilja ili buhač samo djeluje kad se suhi cvijet prelije vrućom vodom?
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme meni koliko ovoga buhača ima kod mene ,,,,ma mogu ga izvoziti , svugdje ga okolo ima ,na stijenama najviše
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |