Seoski vrt u slikama |
Odgovori | Stranica <1 18192021> |
Korisnik | |
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hajde Šefi, htjela bih opet sjesti na tvoju klupu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo par - za one koji vole zimu
i dok šmizla spava slikanje kroz prozor tata frizira lovor višnju pa još jedan pogled iz drugog kuta i vrt spreman za sjetvu kad krenemo u šetnju bumo poslikali i malo više a sad idem pit kavu na terasu dok se nije zbudila. |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo zima ,proljece il pak ljeto kod tebe je uvijek lijepo
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, posjetila sam i tvoj vrt. Prelistala sam sve stranice i pregledala sve slike. Što reći? Seosko imanje koje nudi obilje boja, jednako intresantno u svim godišnjim dobima. Dominacija panjeva ponovo potvrđuje kako je priroda najbolja vezilja. Svaka čast!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idila! Zimi i ljeti!
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svratila sam opet, mislila da ima novih slika. Volim švrljati seoskim imanjima, ona su mi tako prirodna. A vaš s potokom je neodoljiv. Šteta što ne mogu čuti šum vode.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek danas sam vidjela ove prekrasne dojmove zadrzane fotografijama ! Fenomenal !
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav! I ja sam na selu, imaš lijepo uređenu okućnicu, super ideje.... S kojim šibama se plete ograda, ili granama, ona starinska, sigurno znaš na što mislim.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam ti u vrtu,davno, dok još nisam bila registrirana, sada sam prošla opet sve stranice, sve jekrasno, lijepo, puno mira, ali nekaj me vuće,nešto fali............znam da nitko neće zamjeriti,naprotiv, znam da bi ih i ostali koji su šetali tvojim vrtom željeli vidjeti, pa zato.....MOLIM PAR SLIKICA TVOG NAJLJEPŠEG CVJETIĆA na koji trošiš baterije!!! Ako sam dobro shvatila....to bi bila Valentina, pa skrušeno MOLIM !!!!!!
Daj nas razveseli, ipak je i ona već naša malecka forumašica!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelistala sam tvoje stranice i odmorila se u tom zelenom preostranstvu prošaranom tvojim cvjetićima
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Želim urediti pravi starinski vrt i pomalo od svih kradem ideje. Baš mi se ovaj vaš seoski dopada,jer je iz istoga podneblja kao i moj. Molila bi novih slikica. priznam da kredem ideje, nadam se da nećete zamjeriti.
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vaš vrtek je prekrasan bilo bi lijepo i dalje uživati u njemu
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i opet sam sa uživanjem prošla kroz svih 20 strana... ja bih još
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav društvo.
Hvala Vam što i dalje navračate u naš vrt. Nemamo vremena za ništa pametno. Sad su neke druge igre u pitanju. Vrt je oformljen i nemijenjan već jako dugo. Samo se održava. Ove godine je nekako prerano došlo cvjetanje jorgovana. Još ni forzicija nije ocvala, a jorgovan samo što nije. Stavit ću uskoro slike da vidite da se ništa nije promjenilo. :) Sretan Uskrs svima! |
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam kak ti je kod mene je preksinoć i sinoć bila berba prije berbe. Preksinoć -2, sinoć -4. Još nam najavljuju sušu.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo što si se opet pojavila.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
mali_vrtlar
Upravo klijam Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://i247.photobucket.com/albums/gg156/seflera/uredivanje/P2230009.jpg
ovo me se dojmilo jako, sve ti je lipo i tako prirodno, bravo !!! |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uf! Ne stignem surfati ni javljati se, ali ako nekog zanima može navratiti ovdje pa će vidjeti sa čim se ustvari sad bavimo!
|
|
Odgovori | Stranica <1 18192021> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |