VrtLand |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 17> |
Korisnik | ||||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Lorice zbija si vrijedna!Koliko sijanaca pa koliko novih posuda koje su zbilja prekrasne...a šarenilo u vrtu divota jedna.Koje je cvijeće u visećoj bjeloj posudi?
|
||||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
|||
![]() |
||||
Život je more...
|
||||
![]() |
||||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|||
Lorice svaka čast,uvijek nešto lijepo,a tako mlada...Moram se pohvaliti drugim forumašima da sam sve to vidjela u živo i još mi je ljepše.Onoliko zimovalište mnogima fali,vjeruj mi.
![]() |
||||
![]() |
||||
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
|||
jesam, lijepi cvetek
![]() |
||||
![]() |
||||
LovorVisnja ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 123 |
|||
![]() |
||||
LovorVisnja ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 123 |
|||
i meni se tegle sviđaju |
||||
![]() |
||||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|||
oo lorice pa ja još nisam kod tebe bila, ali ti si zaista vrijedna. toliko klijanaca... slatkog posla do unedogled. Košarice od čokolade mi osmijeh na lice izmamile- ja ću jesti a ti skupljaj papire. he he
ostalo cvijeće ti je divno, vidi se da uživa kod tebe. |
||||
belica,zagreb
|
||||
![]() |
||||
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
|||
guglaj
|
||||
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
||||
![]() |
||||
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
|||
pa kaj je to
![]() |
||||
![]() |
||||
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
|||
to je pepeljuga
|
||||
|
||||
![]() |
||||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|||
Bit će zabave i uživanja uz biljčice. Što je ono što ima roza listiće?
|
||||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|||
lijepo se zašarenilo kod tebe...bravo za cvijetnjake..lijepo su ti ispali, jedva čekam vidjeti cvjetiće u njima
|
||||
![]() |
||||
|||
Sara, OTOK, anabistrica
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|||
Sve ljepše i ljepše
![]() |
||||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|||
Lijepo cvijeće, lijepe tegle, zanimljiva košarica.
Kao mala radila sam tako nešto od omota bombona, lakše ih se skupi nego omote od čokolade ![]() |
||||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||||
![]() |
||||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|||
baš si me zadivila izradom svojih tegli, draga lorica... voljela bih vidjeti kako sada izgledaju...
svakako te moram ovako javno posebno pohvaliti jer uz fakultet, rad u kući i vrtu s povrćem i cvijećem i svim drugim obavezama još se stigneš baviti i ručnim radovima...
ljepota, dobrota, pamet, stvarno si cura 3 u 1, da si mi bar kćerka, uostalom to već svi znaju kak ja tebe obožavam
![]() |
||||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |