Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga, ![]() Falila si na kavici... |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Dragi/a Klimatis, dobrodošao/la na moje dvorište. Hvala na lijepim riječima, drago mi je da ti se sviđaju moji bodljikavci i kako sam ih posložila. Samo navrati na kavu kad god hoćeš, moja vrata su uvijek svima otvorena. |
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
još jedan divan vrt, kamenjare obožavam pa se i vojem naravno divim, ali ova slika alliuma me otela.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Koliko slikica divnih biljkica!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vidim, krenuli su i ljetni cveteki uljepšavati tvoj vrtek. Čak i ruža.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasan klematis, najlipše boje
![]() Sviđa mi se tvoja kolekcija kaktusa i sukulenata, svakome si našla lijepu teglicu, kao da su za izložbu! ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
joj kaj je lijep ovaj klematis
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prvo moram pohvalit kaktuse i sukulente! Super su tegle, i sve je jako lijepo aranžirano i uređeno!
![]() ![]() A sve ostalo je super uređeno. Clematisi, pakujac, ruža već cvate... Navratit ćemo opet na kavu ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Misty,
![]() Otok, što je najbolje, ove sam sliknula sa starim fotićem. Ovaj novi nikako da svladam, previše je tu gumbića za moj ukus. ![]() Mislim da ću stalno sa starim slikat. Lakši mi je i nekako su mi bolje slike. |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Bigi! Vrt sve ljepši, slike sve bolje.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Bigić prelijepo ti je u vrtu! Raskošni šeboj, pakujci, ma sve je jednostavno prekrasno!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Ispod šljive sam imala jedan krug sa cvijećem. Kad je fina dama zatvorila butigu i odselila, raščistila sam taj dio gdje je bilo svega i svačega i malo se raširila. Dio je u sjeni garaže, dio na suncu, pa sam probala iskombinirat biljčice prema uvjetima koje traže. Našlo se tu i vince, i anemona, pa jedan hemerocalis, povratić, dvije vrste iglica i još svašta nešto. Koliko će gredica "uspjet" vidjet ćemo tek nagodinu.
Prvi dio ![]() I drugi dio ![]() Tu j našla mjesto i predivna bijela ljubičica, donacija Kat.ree ![]() ![]() I vinkica je tu ![]() |
|
|
![]() |
|
Pa dobar dan dobri ljudi!
Malo sam jutros šetuckala po dvorištu, sunce je već fino pržilo. Okinula par sličica trenutnog stanja. Pa a ih podijelim s vama. Krugići u se napokon popunili. Prošle godine su bili malo... ćelavi, al kako se sve fino razraslo, sad su fino popunjeni. Krug prvi ![]() Krug drugi ![]() Pa treći ![]() I četvrti ![]() I moj vjerni pomagač ![]() |
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Bigić prelijepe su ti ove lončanice s kaktusima! Mogla bih to reći i za kaktuse kojima se ipak još uvijek divim samo iz daljine!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Mi smo tu svi mazohisti - uživamo u tvom davljenju ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Nisi nas udavila, naprotiv! Imaš što i pokazati!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |