Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Katružin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Katružin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 37>
Korisnik
Poruka
dadacvjetić View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 362
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadacvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 16:04
Sve izgleda prekrasno, svaka čast  vidi se da tu ima puno ljubavi smile57
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 19:29
vidi se da su vrijedne ruke ,puno posla puno ljepote
Na vrh
Stonka View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Stonka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 19:46
Odmor za oči vatromet crvene puni energijom definitivno . Vidi se planiranje i promišljata sadnja svaka čast . Hvala na školici kako se to radi.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 19:52

jako sam uživala u tvom vrtu.reci mi molim te što je ovo.prekrasno je

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 21:55
rascvjetalo, krasno. Imene zanima koji je to prekrasan cvijetak u postu ispred?
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 23:59
Free pozdrav i tebi, a na temi "Arauccaria araucana" vidim da si se skitala vrlo blizu.
rosa2 hvala ti, a za rajčicu sam napisala koji post više.
ajama i moon ono je pieris
dadacvijetić, blue sky i stonka hvala na posjeti.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2012 u 00:06
Pieris je baš lijepa biljka, ima li sjeme, kako se razmnožava?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 16:14
Iako sam gledala kuće po M.Središću nisam vidjela tvoju, a sam bog zna koliko sam gledala !!  Pred 2 tjedna su se navršile pune 2 godine kako sam na cif-u i tek sada, opet  samo približno, saznajem koji dio grada je tvoj !!

Možda, za 2 godine se uspijemo i sresti, tko bi rekao da ova 4 kilometra mogu tako dugo trajati !!

Ali zato, prošećem svako malo tvojim prelijepim vrtom !!smile219  
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 23:11
milice,  pierisa nisam probala razmnožiti ali sam pročitala da se razmnožava  zelenim reznicama u proljeće ili odrvenjelima  u jesen, ili položenicama.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 23:24
Evo napokon slike mog omiljenog vrta. Kako su ti krasni crveni javori, i na pierisu mi uvijek srce zaigra. Prekrasno sve, nadam se da nas nećeš opet dugo ostaviti da čekamo nove slike! Pozdrav!
život je more
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 23:02
Lantana, hvala ti  i uzvraćam pozdrav!

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 23:04
stvarno krasno cvijeće, hvala što si napisala kako se zove onaj cvjetić - pieris
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 22:28
Katružo,kupila sam ovo proljeće ZLATNU KIŠU.Možeš li mi reći koliko treba proči godina da mi naraste kao tebi.hvala
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 22:51
Kako ovo dobro izgleda

život je more
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 00:02
uživanje je kod tebe svratiti,predivno cvijeće zaistasmile78
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 00:30
eh i meni jedan od dražih vrtova, uvijek lijepog i bujnog cvijeća Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 00:40
vratila sam se malo unatragTongue ovu sliku moram ponoviti, posebna je.. kao iz nekog egzotičnog podneblja

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 20:13
Hvala vam svima!
Svesa, ova moja zlatna kiša (Laburnum) ima oko 20 godina.

Evo još malo sličica...

a i "krumpirko" se rascvao

ima nešto i u povrtnjaku...

Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 20:24
Ajme meni,nadam se da ču dočekati da moja naraste toliko velika.Prelijepa je.Hvala na odgovoru.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 21:21
Katruža, tvoj rascvjetani vrtek mi je razvedril dan!
Embarrassed...Da samo znaš kak dugo ja nisam znala za koji cvijet Međimurci vele katruža??? Godinama mi niko nije znal objasniti...a kad ono...meni jedan od najdražih cvjetova...na kraju sam sama otkrila!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.