Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 77> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijep pozdrav svima. ja sam tek od nedavno s vama ali vam se vec neko vrijeme divim. sada me je ona bajka od krumpirka natjerala da se javim, zaista je prekrasan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tvoj kaktus garden me svaki put oduševi, prva liga
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
draga ako nađeš bijeli krumpirko, bilježit ću se za jednu grančicu. ja ga do sad nisam još nikad našla.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno ti je sve, ali meni oko zapinje, pa zapinje baš na kaktusinjaku....woow
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dugo nisam bila u tvom vrtu, ne znam kak se to dogodilo, a puno toga si nam pokazala. Lijepo je obnovljena gredica kaktusa, a i ostalo ti je cvijeće jako lijepo, naročito callistemon ili ćetkovac.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
koja bi to sreca bila da u filipjakovu nađem i bijeli ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Sad mi la laknulo
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
onaj tvoj treba prvo korjen razvit ,tad ce pravo krenit...ja sam sebi i tebi od onih grancica zalecala ,i moj taj tek izbacuje listice,stavila sam ga u polusjenu jer me starh da ga sunce ne ubije posto nema korjen
|
|
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
hvala svima na ljepim rijecima..bas mi gode...
anđelka je je to je krompirko ,vidi ga kako je lijep,a mora bit kad mi ga je darovala jedna draga osoba |
|
Vir |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene k tebi, po dozu ljepote i vedrine!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
moram te i ja opet naravno pohvaliti, slika kaktus gardena je divna, ali uživo kad ga čovjek vidi je još jedna dimenzija više. Kao malo igralište za uživanciju, čovjek se osjeti ponovo kao dijete pred pješčanikom kad ga vidi.
fenomenalan je. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Stvarno ti je kamenjar poseban,tako nešto sam vidjela samo na slikama.Predivnooooo.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Kod tebe zaista ima svega,opet sam uživala u tvom vrtu.Moram priznati da mi se sve više sviđaju kaktusi,pogotovo kad vidim tvoj kaktus garten.Nabavila sam i ja neke malecke.To je neka zaraza...
![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
prekrasno, nije me bilo skoro 100 godina i sad sam prelistala od početka do kraja.
još malo pa če ti vrt postati "malen" kako ti sve super uspjeva
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Skažem se sa Grickom! Savršen je!
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Potpisujem i ja peticiju! Kaktus garten uvijek ponovo oduševi ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
početi ćemo pisati peticiju da promjeniš naziv teme
![]() biljke su te čekale nestrpljivo i dočekale s veseljem kao i ti njih ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Samo ponavljam: nema ljepšeg na cifu
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |