Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 137> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari , evo mlade rabarbare koja je iznikla ovoga proljeća.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
RS jesu slični su Dren i Bela
![]() ..curica je Zagrepčanka ali voli jako boraviti u Kutini.. kako i ne bi.. evo nekoliko friško slikanih ![]() ![]() free image hosting ![]() žuta perunika mi prvi put cvate ![]() i prva svibanjska ružica ![]() divlja, ali ja joj se jako radujem, jer sam se rodila kad su procvale prve ruže u mom kraju |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
mala je slatka ko bombončić,a ovaj pesek u tvojem dvorištu vrlo sličan mojoj Beli:
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
antonija uvijek mi podigneš samopouzdanje
stefica.n istina, miriše enrikova nona je, jako se širi, no ovdje stanuje već godinama misty-da naravno, tako lijepi i mirisni anabistrica strpljenja, i kod tebe će Anaida jako malo ga koristim, samo dok ima mlade listove R.Sara očekujem te uskoro moon hvala, sad znam pravi naziv (sedum sieboldi) magnolija ma nego mali kaktus to je nada koja nas drži gospina trava idiličan samo onima koji to prepoznaju Gricka drago mi je što si svratila kamenjar hehe, da vi znate kako sam ga ja prihvatila samo zato što je već bio tu..onda bi se i vi smješkali ...a evo jedna sličica iz dvorišta...dok je pošišao travu, moj prijatelj se jako izmučio, nije mu bilo do slikanja ![]() ![]() ...moja mala rođakinja Mia uživala je sa mnom prije košenja, u visokoj travi , tratinčicama i maslačkovim "lampašima", pravile smo i "prdeljke", male sviraljke..bilo je to na 1.maj ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
posjetila i ja tvoj vrt ...sviđa mi se gredica medjveđeg luka
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
stvarno je dekorativan taj luk...sviđa mi se
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijepo cvijeće, idiličan vrt ko iz bajke
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja imam jedan mali djelić tvog luka,imao je samo dva cvjetića,možda će se i moj raširiti i bili tako lijep kao tvoj,sedumi su mi posebno lijepi,a šeboji mirišu do mene
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Sve je
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasni šeboji, hosta je divna, medvjeđi luk, sedum sieboldi u cvatu, baš lijepo
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Mari draga, predivan ti je vrt, a šeboji su jednostavno fantastični...sve si mislim da ću krenuti u žicanje
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mari, koristiš li medvjeđi luk u kulinarstvu?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prekrasni su ti ovogodišnji šeboji, sigurno miriši cijela Kutina
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I meni taj luk izgleda predobro, no ipak šeboji su mi još uvijek favoriti!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ovaj luk ti se super raširio cijela gredica, baš je lijep
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Mari, prelijepo je u tebe! obožavam tvoj vrt, volim ovako starinske, sa dušom, vrtove!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
šeboji su predivni,mogu zamisliti tek miris kakav je
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
moon
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
prekrasno, šareno, mmmmirišljavo...
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |