moji prvi koraci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() evo malo sam preudredila stare bambusne tanjire i zdjelu |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga moja tikvić hvala na komplimentu.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga moja Magnolija ja te me mogu pratit, kojom brzinom ti to radiš!
Svi radovi su ti fantastični , ali ipak moram izdvojit onu svijeću u plavom. Ako kažem, nikad nisam vidjela ljepšu, moraš mi vjerovat!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala okić i klara. te posudice je kćerka odma uzela za kozmetiku i morala sam joj ram od velikog ogledala u istoj salveti prelijepiti
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
potpisujem što su ti cure već napisale, a moj favorit su one tri posudice na držaču... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Jako dobro, dapače odlično
![]() |
|
![]() |
|
[
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala bina na lijepim riječima. draga belina i tebi hvala na lijepim riječima, kad mi radovi budu približno lijepi kao tvoj vrt tek tad će biti super.
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasno, sa puno stila i sve mi se sviđa ....
![]() ![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Lijepi su ti tvoji prvi koraci
![]() Imaš oko i stila,
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
hvala mumica i mamina
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
e,mislila sam da sam sve vidila !!!Ove tvoje šterike (sa svijećnjacima) su me oborile
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga maris
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Šteta je paliti tvoje svijeće Magnolija,ne da su lijepe ,nego su prelijepe.
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam dame moje, a pošto vam se sviđaju moje svijeće evo još jedna
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Prekrasna galerija, oduševljena sam
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
nema me par dana,
a onda ne znam što da prvo gledam... ![]() ![]() prekrasne svijeće i prekrasni svjećnjaci... takve svijeće bi bio grijeh upaliti... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Hvala puno, sve jasno.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |