Jorgovan-Syringa |
Odgovori | Stranica <1 6789> |
Korisnik | ||
Maggie
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
U vrtu planiram posaditi jorgovan.
Kakve preporuke imate oko pozicije, njege, na što je sve važno obratiti pažnju...? Hvala svima! |
||
Sponzorirani linkovi | ||
baja
Novo sjeme Pridružen: 08 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
presadili jorgovan prekjuče. otkinuli dvije grane i zakopali ih u zemlju, malo đubreta odozgo i zalili...
prošle godine komšija isto uradio i odmah se primio
|
||
ikrokar
Upravo klijam Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da li orezivanje jorgovana može naškoditi cvatnji slijedeće godine? Ne želim ga pustit previsoko.
|
||
Neka se sve zeleni
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ako ga orežeš sada, odmah nakon cvatnje, mislim da ne bi trebalo smetati...
meni je prvi put otkad je posađen, procvjetao bijeli jorgovan, jupiiii..... |
||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ikrokar hvala lijepa sličica
|
||
jelsa_
Već proklijao Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Klimatis ,, rezidbu jorgovana radi u zimskom perijodu u fazi mirovanja,, možeš ga i "prepoloviti" jer cvate samo na vrhovima mladih izboja
|
||
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala, puno. Neka čeka do zime onda.
|
||
Neka se sve zeleni
|
||
*lady750*
Nedavno posijan Pridružen: 26 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 56 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja sa, odrezala pred mjesec dana 2 grane jorgovana plavog iz dvorista mog posla, prije cvata i listanja i svega i usadila ga u zemlju samo. i nakan dratko je odmah listao.
ocito se znaci primio :) nadam se da ce se razviti i cvjetavati. tlo nije nesto, ali koliko vidim njenu to ocito i pase, kamenito u dnu i sl. inace, to je plavi. bas cu probati negdje naci onda tu mladicu sto raste uz drvo ili bijelog ili ljubicastog... |
||
Freedom is just another word for nothing left to lose...
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
e. nona ja sam bijeli posadila prije sigurno 5 godina, amožda i koju više i ove godine je prvi put cvjetao
|
||
ikrokar
Upravo klijam Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a joj natalija pa zar mu toliko treba da procvjeta
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
24crogirl
Nedavno posijan Pridružen: 13 Ožujak 2012 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imam i ja jorgovan u dvorištu,po cijeli dan je u hladovini i svake godine procvjeta,izrastao je u stabalce v 2m,s puuuuuuuuuuuuuuuuuuno mladica iz korijena,a svake godine smo rezali i kosili kosilicom te mladice ali one se ne daju ove godine cu ih pustiti i presaditi koliko ih god ima
|
||
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ne znam ima li pravila, ali mojem je trebalo vremena, nadam se da će tvoj biti brži |
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
Ante3009
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jorgovan cvjeta na vrhovima prošlogodišnjih grana. Što više mladih grana jedne godine, toliko i cvjetova iduće. |
||
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
||
NIKI
Novo sjeme Pridružen: 23 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
S obzirom da rijetko ulazim na Forum (samo kad mi treba neka informacija ili pomoć) molim nekoga tko ima iskustva sa jorgovanom da mi odgovori što da radim u vezi mog jorgovana.
Imam stablo bijelog-duplog jorgovana koje je uzgojio još moj svekar. On uredno svake godine cvijeta prekrasnim cvjetovima. Ja te cvjetove kad propadnu porežem i do ove godine nisam imala problema. Ove godine moj jorgovan na svakoj grani ima cvijet ali na onim starijim granama nema lista, tako kad ih ove godine porežem ostati će mi gole grane. Što da radim? Također od dna i sa strane imam puno novih izbojaka, od kojih neki već cvjetaju. Molim nekoga tko živi u Splitu ili okolici da mi dođe pomoći staviti slike jer se ja nikako ne snalazim u tome |
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Odgovori | Stranica <1 6789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |