Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - palcica - kolači, torte
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

palcica - kolači, torte

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 29>
Korisnik
Poruka
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 19:28
predivno,šta reći  genijalna si draga,ma ti bi zaista trebala otvoriti svoj lokal,ajme što bi to radilosmile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 21:18
Ovo se zove fantazija, samo što ja baš ne kužim kako si to radila...

Kužim da napraviš rolat, a onda si ga rezala, ili si radila više rolada...pa ne mogu si baš predočiti kolika je ova torta...

Ali moram priznati da super izgleda, i da si je suuuper ukrasila. Da li su to neki posebni nastavci za šlag?

Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 687
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 21:58
ma vrlo ti je jednostavno napravit ... ispečem biskvit za rolat u tepsiji cca 20x30 cm....kad je gotov prerežem ga dužinski na 3 jednaka dijela..znači dobijem 3 trake dužine 20 cm, a širine svaka traka bude 10 cm....nafiluješ ih i prvu traku urolaš počevši sa kraćeg kraja i ove druge dvi trake biskvita samo nastaviš rolat na 1. traku.....nadam se da kužiš.
A imam najobičniji šprc za tortu sa 5 različitih nastavaka, mislim da to sadrži svaki špric za ukrašavanje kolača.
Sarajka ako otvorim slastičarnu dolaziš na ispomoć.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 22:09
Ma sve sam skužila odmah, u biti sam si i mislila da je taj jedan presječen na tri dijela. Samo me bunio onaj dio kako posložiti ta tri dijela, ali sve je jasno jer se nadovezuju jedan na drugi. Ja imam onu špricu od tapervera i suuuper mi je.

Ništa, morat ću onda i ovu tortu napraviti. Tongue
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 22:11
e imam i ja također tu taperver špricu, al nisam niti malo zadovoljna s njom..pretvrda mi je
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 22:29
U biti to nije šprica to je više onako kao polovica loptice. I nisi s njome zadovoljna? Ja sam super zadovoljna.
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 22:35
jest ko balončić je...ne znam ja s njom ne mogu istisnut cijelu kremu iz nje, najbolji mi je najobičniji, najjeftiniji špric
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 19:08
ma doći ću makar suđe da perem,a plata će mi biti kolačići,ma radila bih ja ko zmaj samo da mogu probat svaki tvoj  kolačić a i slane delicijesmile79
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 13:31

ove princeze sa čoko kremom-to je krema ova
http://www.coolinarika.com/preview/recept/coko-krema-za-rolat/
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 17:14
Znaš li ti onu pismu
"ti si u svemu naj,naj, naj"
Baška Voda
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 13:53

Izgledaju suuuper, a vjerojatno su i suuuper ukusne!!!

Nisam ih nikada radila do sada, što ne znači da neću. Smile
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 12:55
Cikas, hvala ti šta tako misliš o meni, evo poslušajmo, dobri stari Indexi

http://www.youtube.com/watch?v=x2g71El3xxg

Proljeće, ajde napravi ih .. muž će ti bit više oduševljen nego sa muffinima
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 13:00
danas sam napravila smjesu od muffina sa prethodne strane, samo sam uduplala tijesto i izlila u pleh, onda sam ih dio umakala u čokoladu i kokos, a preostali dio samo posula šećerom u prahu.

ovo je divota od kolača, jednostavno, a savršenoooooo
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 13:32
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 13:35
Ja ću prvo raditi mađaricu, i to uskoro. Smile

Oho, vidim da se tu i Indexi slušaju???! Ja sam uz njihovu glazbu odrasla...prekrasne uspomene...
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 15:25
ti zaista hočeš da nas ubiješ sa kolačićima,uh ne smijem više ni gledat tvoje stranice,iem rađe gledat cvjećkice 
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 12:21
http://www.coolinarika.com/recept/male-prhke-orahnjace/

ja sam u nadjev izmješala bademe, orase i lješnjake, a u tijesto margarin zamjenila sa domaćom masti

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 09:01
Ajme Palcice kako ovo izgleda suuuuper!!!
Došla sam prepisati recept za mađaricu, a dočeka me ova ljepota. smile71

Ti svaki dan radiš kolače? Smile

Drži fige za mađaricu mislim da ću je raditi ovaj vikend...

Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 11:07
ah...i pored toga na dijeti biti smile42
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 12:46
Danas za ručak burek, stavit ću vam link po kojem sam receptu slagala kore, samo što sam ja upotrijebila pola kila sira i 4 jaja, naravno dobro posolit i malo sode dodat u smjesu jaja i sira.

evo slike pa link

http://www.coolinarika.com/recept/domaci-burek-kao-iz-pekare/
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.