palcica - kolači, torte |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 29> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno,šta reći genijalna si draga,ma ti bi zaista trebala otvoriti svoj lokal,ajme što bi to radilo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ovo se zove fantazija, samo što ja baš ne kužim kako si to radila...
Kužim da napraviš rolat, a onda si ga rezala, ili si radila više rolada...pa ne mogu si baš predočiti kolika je ova torta... Ali moram priznati da super izgleda, i da si je suuuper ukrasila. Da li su to neki posebni nastavci za šlag? |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
ma vrlo ti je jednostavno napravit ... ispečem biskvit za rolat u tepsiji cca 20x30 cm....kad je gotov prerežem ga dužinski na 3 jednaka dijela..znači dobijem 3 trake dužine 20 cm, a širine svaka traka bude 10 cm....nafiluješ ih i prvu traku urolaš počevši sa kraćeg kraja i ove druge dvi trake biskvita samo nastaviš rolat na 1. traku.....nadam se da kužiš.
A imam najobičniji šprc za tortu sa 5 različitih nastavaka, mislim da to sadrži svaki špric za ukrašavanje kolača. Sarajka ako otvorim slastičarnu dolaziš na ispomoć. ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma sve sam skužila odmah, u biti sam si i mislila da je taj jedan presječen na tri dijela. Samo me bunio onaj dio kako posložiti ta tri dijela, ali sve je jasno jer se nadovezuju jedan na drugi. Ja imam onu špricu od tapervera i suuuper mi je.
Ništa, morat ću onda i ovu tortu napraviti.
![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
e imam i ja također tu taperver špricu, al nisam niti malo zadovoljna s njom..pretvrda mi je
|
|
![]() |
|
U biti to nije šprica to je više onako kao polovica loptice. I nisi s njome zadovoljna? Ja sam super zadovoljna.
|
|
![]() |
|
jest ko balončić je...ne znam ja s njom ne mogu istisnut cijelu kremu iz nje, najbolji mi je najobičniji, najjeftiniji špric
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma doći ću makar suđe da perem,a plata će mi biti kolačići,ma radila bih ja ko zmaj samo da mogu probat svaki tvoj kolačić a i slane delicije
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ove princeze sa čoko kremom-to je krema ova http://www.coolinarika.com/preview/recept/coko-krema-za-rolat/ |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Znaš li ti onu pismu
"ti si u svemu naj,naj, naj" ![]() |
|
![]() |
|
Izgledaju suuuper, a vjerojatno su i suuuper ukusne!!! Nisam ih nikada radila do sada, što ne znači da neću.
![]() |
|
![]() |
|
Cikas, hvala ti šta tako misliš o meni, evo poslušajmo, dobri stari Indexi
http://www.youtube.com/watch?v=x2g71El3xxg Proljeće, ajde napravi ih .. muž će ti bit više oduševljen nego sa muffinima ![]() |
|
![]() |
|
danas sam napravila smjesu od muffina sa prethodne strane, samo sam uduplala tijesto i izlila u pleh, onda sam ih dio umakala u čokoladu i kokos, a preostali dio samo posula šećerom u prahu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je divota od kolača, jednostavno, a savršenoooooo |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
![]() |
|
Ja ću prvo raditi mađaricu, i to uskoro.
![]() Oho, vidim da se tu i Indexi slušaju???! Ja sam uz njihovu glazbu odrasla...prekrasne uspomene...
|
|
![]() |
|
ti zaista hočeš da nas ubiješ sa kolačićima,uh ne smijem više ni gledat tvoje stranice,iem rađe gledat cvjećkice
|
|
![]() |
|
http://www.coolinarika.com/recept/male-prhke-orahnjace/
ja sam u nadjev izmješala bademe, orase i lješnjake, a u tijesto margarin zamjenila sa domaćom masti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajme Palcice kako ovo izgleda suuuuper!!!
Došla sam prepisati recept za mađaricu, a dočeka me ova ljepota.
![]() Ti svaki dan radiš kolače?
![]() Drži fige za mađaricu mislim da ću je raditi ovaj vikend...
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
ah...i pored toga na dijeti biti
![]() |
|
![]() |
|
Danas za ručak burek, stavit ću vam link po kojem sam receptu slagala kore, samo što sam ja upotrijebila pola kila sira i 4 jaja, naravno dobro posolit i malo sode dodat u smjesu jaja i sira.
evo slike pa link ![]() ![]() http://www.coolinarika.com/recept/domaci-burek-kao-iz-pekare/ |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |