Palčicino biljno carstvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 23> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod tebe je proljece vec naveliko , kod mene jorgovan tek pupa sve ti je prekrasno posebno one stare masline
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
super, super lijepo!
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Izvinjavam se kaj u tvoj vrtić još nisam ušla, ali bojim se da me se sada nećeš moći otarasiti !! Svako malu ći ti se šuljati vrtićem jer ...... stare masline, važići od kamika, kapara u zidu ograde, školjice po cijelom domu!!!! Oduševljena sam tvojim ... sitnicama koje život znače !!
Kamene ploće kraj ograde sa čuvarkućama !! prelijepo ![]() Sa slikama u mislima iz tvoje teme, idem malo proletjeti po kući sa usisivačem, ali prije ti ostavljam lijepi pozdrav !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Hvala Free
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Pekrasno je kod tebe Palčice.Divim se fotografijama,prava si umjetnica,na svim poljima.
![]() |
|
![]() |
|
a dosadna sam već sa ovom svojom divnom klivijom, al šta mogu kad me oduševljava
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma brate mili baš si dosadna s njome.
![]() A sada za ozbiljno, da si je još 10 puta uslikala ja bih se svaki puta divila!!! Jednostavno ostavlja bez daha, tako lijepo rascvjetana i tako bujna. Koliko dugo je imaš već?
Gledala sam i ostalo cvijeće i divila se, jer je lijepo cvijeće, a i fotke su ti skoro pa umjetničke. Koji fotić koristiš?
P.S. ove godine sam prvi puta jela šparoge.
![]() Nadam se i nekom tvom receptu sa njima.
Sorry, malo sam odužila, ali nisam bila dugo, a sve sam morala iskomentirati...
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivno,moja klivija je cvjetala u decembru e kada će ponovo ne znam,dotle ću se divit tvojoj
![]() |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() |
|
Prvo svima velio hvala, Proljeće kliviju sam dobila točno prije 3 godine i bila je puna cvijeta ko i sad....negdje sam pročitala da cvijeta svako treću godinu, ako je to istina onda je u mene po pravilima hahaa....
Dalje, nećeš virovat al fotić mi je prisvojila moja kćer i ja sve slike napravim sa mojim mobitelom, za ne vjerovat al kamera mu je čista petica. Šta se tiče šparoga ja ti najčešće napravim na fritaju, juhu i pitu od šparoga, ako te nešto posebno zanima mogu ti napisat recept. evo svim posjetiteljima ![]() ![]() sad idem upravo stavit malo friških slikica poslije kiše....malo čas slikala. |
|
![]() |
|
evo prva nek bude klivija, bliži joj se kraj cvijetanju, baš mi ža
![]() |
|
![]() |
|
na ovom kaktusiću ima stotine pupa za procvjetat
sad će me on uveselit ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo malo iz travnjaka i vrta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() trišnja i jabuka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |