Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 70> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno ti je sve posebno perunike
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Horti, hvala ti na lijepom poslijepodnevu, bilo je lijepo uživo prošetati tvojim vrtom. Još uvijek mi je pred očima tvoja cvjetna raskoš. Nadam se da će se tvoj donji vrt brzo oporaviti i ko što Carol kaže, uskoro pripremiti vatromet boja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sva sreca, pa su slikice stavljene prijepodne, jer nakon posjeta Anebistrice i mene, u donjem dijelu vrta bi bilo poprilicno rupa.
Klivija nas je docekala u punom sjaju, prekrasna je, mini irisi divni, jedino mi je zao, jer nisam vidjela ovu krasnu ljubicicu. Proljece se pomalo zahuktava i u tvojem vrtu bude za cas pravi vatromet boja.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ovo potpisujem i ako je i sve ostalo jako lijepo ! |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Horti najbolje bi bilo da ja dođem opet sad kad ti je sve procvalo.Divnooo.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sad mi je jasno zašto Free stalno spominje tvoj vrt,nikako da izađe iz njega
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
To se zove ideja. Između ploća posaditi proljetnice. Cijeli vrt ti je prekrasan. Uređen sa puno ukusa, truda i znanja.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
baš kao što su cure rekle vrijedilo je nagovaranje za nove sličice, ali i meni je baš klupa razbujala maštu. Jednostavno zove da sjedneš na nju i pijući kavicu uživaš.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Vrijedilo je nagovaranje za nove sličice !! A sada ti ni ne moramo govoriti da jedva čekam sličicu stazice do donjeg vrta !! Do carstva pakujaca !!
![]() ![]() Prelijepo ti se popunio dio parkića oko stazica od drvenih panjića !!! Svaka ti čast za nove sličice, a perunike - takve još u životu nisam vidjela !!! ![]() Dado, metalne konstrukcije čekaju da ih popune klematisi !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivno! I meni se najviše sviđa ovaj dio sa klupom
![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
i ja bi takvu klupu, inace sve se lijepo popunjava. Kakve su to metalne konstrukcije? :) |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
horti... a što reći osim da sam oduševljena kao i vuijek kad vidim slike tvog prekrasnog vrta, a kamenjar mi je... jedinstven na forumu
pored tako vrijedne vrtlarice nije ni čudo da sve cvate i buja, zato ti opraštam neredovito stavljanje slika ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovdje u tvome vrtu je prošeteti baš melem za oči.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Predivno, dvaput sam se vraćala i gledala isponova. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Kukurijeci, irisi su mi odmah upali u oko!! Lijepo, lijepo
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kao i uvijek, prekrasno, zato se uvijek želim vaćati u tvoj vrt i sve ponovo i ponovo gledati |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Sve je predivno ali onaj dio sa klupom je čaroban, a tek irisi
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno cvijeće , posebno mi se sviđa dio sa klupom ...
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Gioia, Sarajka
![]() Pošpotana sam da samo brbljam a ništa ne slikam, pa mi nije druge nego staviti malo novih slika:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spiraea
![]() Ovaj je iris od BB, mislim da je iris barbata green spot
![]() A ove sam si lani kupila
Boo
![]() A ovo je trebao biti ako me pamćenje dobro služi red heart ali je izgleda meadow court.
Dado, povrata nema al si mi dužan traženoga
![]() ![]() ![]() Procvala je i jedna kućna
![]() ![]() A moja kćer prilaže dvije svoje sličice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
divno je proljeće kod tebe,kukurjek je baš divan,na žalost ja nemam ni jedan sem divljih u izobilju
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |