Ideje za vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 29> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ninci236 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
cure.jel neko zna kakve su ovo biljcice,i gdje ima da se kupe predivne su?!hvala |
|
![]() |
|
ninci236 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
evo ovaj cvjetic me zanima,hvala! kako to podnosi sunce?kod mene przi od izlaska do zalaska ![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Mislim da je to GIGANT RABARBARA (GUNNERA MANICATA)
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
mimozica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() |
|
mimozica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 4 |
evo sad sam se i ja pridružila i svakakvih lijepih stvari nagledala...ali recite mi koja je ono biljka sa ogromnim zelenim listovima...fora je
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pingy321 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
slike ovih vrtova su namijenjene za slinjenje nad njima i tihu patnju?
ma divne ideje, sve jedan ljepši od drugog. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Možda ono i nije božur nego lisjak |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne koprive su na rubu gredice, a onda ona biljka žuto-zelenkasta izgleda mi kao batat |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Mislim da je ona ukrasna trava s metličastim cvjetovima penisetum (prosenjak).
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
I meni se činilo da je božur, ali neobična boja
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Baš mi je drago što dijelimo sličan ukus. Idemo u akciju, pa tko uspije nek se javi. Sad je malo kasno ali za dogodine.... Ne moraju baš sve biljke biti iste. Čini mi se da su ovo uglavnom biljke koje cvjetaju ljeti. Ne bih se složila da je ovo žuto rudbekija, mislim da su ovdje mnogo krupniji cvjetovi. Prije bih rekla da je ovo niski ukrasni suncokret.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |