Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 22:14
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

Nemoj me hvaliti...nasmijati ćeš druge...neki me čekaju mjesecima da pošaljem...ono kaj je najvažnije je da pošaljem....
...tebi se baš poklopilo jer sam skupila za poštarine, pa je više paketiće išlo duž Lijepe naše!
da bih riječ rekla samo smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 22:09
Lijepo si sredila vrt,lijepo se zašarenioClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 22:05
evo a sad malo o mojim haucherama Big%20smile dakle nemam pojma kako se zovu  možda ima i dupliča jer sam ih sama rasađivala ali interesantne su ako su u jačoj sijeni drugačija je malo od mame LOL i sad da ja znam razlikovat nema šanse ..

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 21:34
Svidja mi se tvoj rascvjetani vrtHeart
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 21:19
Nemoj me hvaliti...nasmijati ćeš druge...neki me čekaju mjesecima da pošaljem...ono kaj je najvažnije je da pošaljem....
...tebi se baš poklopilo jer sam skupila za poštarine, pa je više paketiće išlo duž Lijepe naše!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 21:09
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Tajna misija noću na Lastovu za TM ..... kak bi ga uspijela nagovoriti na tu misiju ???smile107  Ja svoga muža mogu nagovorit na svašta, ali nešto takvo .....  ni u noćnoj mori !!
draga kad si mlađa od muža 15g ..na sve ga se da nagovorit a da ni ne skuži LOL
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 15:16

Tajna misija noću na Lastovu za TM ..... kak bi ga uspijela nagovoriti na tu misiju ???smile107  Ja svoga muža mogu nagovorit na svašta, ali nešto takvo .....  ni u noćnoj mori !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 15:09
haha baš si smišna,ma nemoj plakat ak je meni da podmladak dat će  i tebi ..ak nam experiment ne uspije poslat ćemo MM u tajnu misiju nabavke na crno(pod okriljem noći haha) na Lastovo gdije ih ima napretek Wink
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 15:01

Uploaded with ImageShack.us

E, pa KUMO draga, ja ga odrezala !!!  Sada slijedi plakanje, koliko dana si rekla, 2 tjedna ????

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 14:40
evo me natrag inače mi otočani smo bili uredno odsiječeni od ostalog svijeta sa internetom jer su nam kopanjem kanalizacije nažalost precvikali glavni kabel pod morem,situacija ukući neizdrživa,ja ljuta jer nemrem niš niti oko posla niti na forum, muž šizi nemre gledat Byer (ko ga šmirgla ionak mrzim nogomet ),kćer šizi nema crtića winx na max tv, na sve nas papagaj krešti ,i kažem si  e odoh ja van..dakle svašta..

nego ono bitno ja neki dan pišem kako bih htijela šeboj onaj smeđe-žuti dakle za nepovjerovat ali ja sam jučer ujutro već imala u rukama taj šeboj spreman za posadit,draga Lovro je toliko expeditivna (žena bi morala definitivno radit na hitnoj službi Big%20smile) i usrećila me sa krasnim primjerkom koji već cvate vesela do nebaa...hvala ti Lovro
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 12:45
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Matgarete, gerberi, ostići, čuvarkuće,...... koja raskoš!!!!!!!smile71
hvalaBig%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 12:45
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Krasno iznenađenje spremaš svojoj ljepotici za rođendan !!  Bit će vriske i cike od veselja !!!   A zbilja je jako narasla, baš se uozbiljila, baš zba pozirati !!

EEE, a tvoja zima, jest da je bila oštra i strašna, jest da si se prepala prvih slikica vani kada je snijeg okopnio ....ali biljčice su puno izdržljivije nego što mi mislimo  !!  Sretno popunjavanje vrtića!!! A gerberi su ti pre-krasni !!

Gledajući tvog dekapitaliranog crnca, mislim da ću se i ja odlučiti za taj potez, nadajući se da će dobiti berem upola kao tvoj novih glavica !!  Koliko je vremenski trebalo da vidiš izlazak mladih glavica, jel ta strepnja od 10 dana i vrijeme o kojem pitam ili ...?

Lijep pozdravčić ostavljam tebi i vveelikoj Lavandi !!
ehej Free lijepo da si navratila ,
eto imaš pravo za izdržljivost biljaka,lantane za koju bih dala ruku u vatru da su sve otišle evo izbijaju iz zemlje nevjerovatno...
ha čuj uzmi dobrih možda 14 dana jest da sam ja oči izgubila bleječi svaki dan u stabalce i taman onda dva dana dok nisam eto iznenađenja nisam iskreno mislila da će ih toliko izaći što je iznenađenje veliko  sam ga osijeci nečim vrlo oštrim ja sam čistim skalpelom,prvo sam dezinficirala ga osušila i frk..sad se veselim gledajući malce kako rastu a nevjerovatno je da su lagano već crni po rubovima
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 11:13
 Matgarete, gerberi, ostići, čuvarkuće,...... koja raskoš!!!!!!!smile71
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 11:01

Krasno iznenađenje spremaš svojoj ljepotici za rođendan !!  Bit će vriske i cike od veselja !!!   A zbilja je jako narasla, baš se uozbiljila, baš zba pozirati !!

EEE, a tvoja zima, jest da je bila oštra i strašna, jest da si se prepala prvih slikica vani kada je snijeg okopnio ....ali biljčice su puno izdržljivije nego što mi mislimo  !!  Sretno popunjavanje vrtića!!! A gerberi su ti pre-krasni !!

Gledajući tvog dekapitaliranog crnca, mislim da ću se i ja odlučiti za taj potez, nadajući se da će dobiti berem upola kao tvoj novih glavica !!  Koliko je vremenski trebalo da vidiš izlazak mladih glavica, jel ta strepnja od 10 dana i vrijeme o kojem pitam ili ...?

Lijep pozdravčić ostavljam tebi i vveelikoj Lavandi !!

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 10:50
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

taman sam definitivno odustala od ideje da siječem svog crnca i sad vidim sliku kako ti lijepo pusta bebe sa strane,morat cu se i ja odlucit na operaciju pa sta bude..ova cjevasta cuvarkua ti je super,meni je ona najdraza od svih mojih cuvarkuca ..pohvale tebi na lijepom vrtu 
hvala ti na pohvali zaista se trudim  oko vrta kao i sve vi uostalom Big%20smile
ove crnce sam vidjela da ih ljudi imaju zasađeno po vrtovima vani na Lastovu i to su veliki razgranati grmovi vrlo interesantni no ja ču svoje ipak u teglu i po zimi u kuću nema više kockanja sa zimom 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 10:47
moon i Anastazija hvala na posijeti,da vrt se šareni odustala sam od kombiniranja samo 2-3 boje jer zaista dok nađem biljke da prežive i gadnu zimu i pakleno ljeto izbor bi se u tom slučaju jako gadno suzio,možda ovako izgleda kićeno ali kaj me briga kome smeta nek ne gleda ..
Lavanda je jako narasla dakle samnom je svaki dan i ja doslovno vidim da raste ko suncokret,ima duge noge (to mora rodom jer se rodila u Splitu pa kako splićanke imaju duge noge valjda je tam nešto i pobralaWink) i postala mi je ipak velika pomoć mislim ne razbacuje stvari okolo sad već sprema i ja i moja seka joj pripremamo veliko iznenađenje za roćkas 8.6 ...nema pojma ali mi smo već nabavile malog psića mislim da će poludit od sreće...sve je u tajnosti čak niti MM nezna haha to mi je najbolje past će u nesvijest...no baš me briga ionako se ja brinem za sve ljubimce..no tu dolazi do jednog malog problema kako ga naučit da neide baš u vrt e tu ču se malo pomučit ma sve se može ali treba vremena i energije 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 10:40
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Narcis sa bijelim laticama i žutom sredinom je prelijep, nisam još takav vidjela.....
da zato sam i stavila slikicu jer svi imaju skoro sve vrste a ovog još nisam vidla novi je seka mi ga je donjela,ima krupnu lukovicu a i takav je i cvijet krupan na dugoj čvrstoj stapki
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 10:39
Originalno poslano od člana arim arim napisao:

Princeza sa gerberom prelijepa.
 e a pa na tateka vražije je zgodan ,a mama more proć LOL
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 22:59
taman sam definitivno odustala od ideje da siječem svog crnca i sad vidim sliku kako ti lijepo pusta bebe sa strane,morat cu se i ja odlucit na operaciju pa sta bude..ova cjevasta cuvarkua ti je super,meni je ona najdraza od svih mojih cuvarkuca ..pohvale tebi na lijepom vrtu 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 22:53

Kod tebe se sve prekrasno zašarenilo i rascvjetalo.
Čini mi se da je Lavanda jako narasla i uozbiljila se.

Puno  smile79  i tebi i njoj !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.